Szerintetek ez a gép megérné/mik futnának el rajta?
UUuu. Ekkora agyhalottat Fu*k logic.
"Ati egy kalap sz*r." - Indokold már meg öcsi. Miben rosszabb az nVidianal ? Egyet mondj!
Amúgy a kérdező írta le a kérdésébe világosan "szimplán szervert futtatok" -erre jobb lesz az Intel mint az AMD FŐLEG EGY I5.
Ez mellé nehogy már egy fos ár/érték arányú kártyát rakjunk LOL. amit írtam JÓVAL, DE JÓVAL ERŐSEBB mint az a szutyok 650-es nVidia... összese lehet hasonlítani(írjak tesztet is ahol porig alázza a 650-est?) a 7850-el, szimplán ezért ez a páros a jó nem az a sz*r 650-essel.
Kérdező engem nem érdekel mire bas*od el a pénzed, ha ilyen árban nVidiát veszel megszívod. De úgy mégis kíváncsi vagyok a válaszodra milyen programokat használsz kell a CUDA vagy mi ?
UI.: Az AMD 2006-ban megvásárolta az ATI Technologiest, ezután 2010 nyarának végén megszűnt a ATI márkanév is. Ezért NINCS OLYAN, HOGY ATI, nincs semmi becézgetés, AMD a neve és kész, ennyi.
- ""cs***ka g**i, engem ne öcsizzél mert le*tlek a g**ibe""
xDD LOL, szállj már le a földre öcsi, takony 8 éves ezzel meg is mutattad, hogy ki vagy..amúgy kit fenyegetsz te azzal, hogy leütsz ?!.., nem tudom élőbe ez elég szarul jönne ki rád nézve..
- Pár hsz. előbb még azt írtad, hogy 670-est akarsz - most meg már van is ? Mondjuk azt is bebuktat, mert drágább, mint egy HD 7970 pedig a 7970 a GTX 680 szintjén áll.. xD
-a 690-es önmagában drágább mint az egész konfig, majdnem duplája nem tudom mit sírsz, hogy vegyem olyat.
-EGYETLEN olyan hardver oldalt linkelj már nekem, ahol ténylegesen tesztek alapján kijelentik, hogy az nVidia jobb mint az AMD.
-"Minden játékot az támogat" xD mondj párat .. a szeptemberbe kijövő BF4-et is AMD kártyákra optimalizálják ..
- "ATI-t meg irodai gépekre gyártják tudtommal" Rohadtul rosszul tudod az előbbi pontban a link is bizonyítja ezt.
- ""elég gyakori a meghibásodása"" Megint baromságot írtál kölyök.
- "én két ATI kártyát dobtam már el mert a hűtése egy kalap s**r" Erre már nem is mondok semmit, béna vagy xD
- "azonkívül több fps-t is ad " És megint baromságot mondtál, mert rohadtul nem attól függ, hogy mennyi FPS-ed van, amúgy az AMD-nál több FPS-ed van mert jobb kártya.
Mi az hogy intelhez amd? Simán mennek együtt, te retardált bzi gci. Halvány fingod sincsen az informatikáról, a gépekről, de vered a vérpistiséges hülyeségeidre.
Rohadjál meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!