Ez a laptop elvinné a nagyobb játékokat?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondoltam, hogy Crysis 3, Far cry 3, The run, Star Citizen, Assassin's creed 3... És ha igen, milyen grafikán??? (max, közepes, alacsony)
vagy esetleg ez jobb?
2013. jún. 22. 15:02
1/8 Milán0710 válasza:
Én az elsőt választanám.. és mind a 2őn futna max grafikán a felsorolt játék.
2/8 Goofre válasza:
Ha nem is max grafon, de mindenképpen elfutnak a játékok, bár a the run, és a star citizen-t nem ismerem.
3/8 BM-Striker válasza:
FC3 menne low-on/medium-on, AC3, Crysis 3 szaggatna.
5/8 A kérdező kommentje:
az ac3nak lényegesen kisebb az igénye mint a far cry 3nak. Szóval ez már nem igaz. Ráadásúl néztem vidiket, és rengeteg olyan vidi van, hogy ennél gyengébb lapokon mediumon játszák a crysis3mat...
2013. jún. 22. 15:28
6/8 BM-Striker válasza:
Az nem lehet, mivel asztali 7770-en éppen hogy csk játszható medium-on.
7/8 A kérdező kommentje:
jó de az asztali!
2013. jún. 22. 17:39
8/8 anonim válasza:
Megne haragudj de használhatatlanok az általad linkelt laptopok..
Ez a laptop szépen elvinné őket...
Maximumon az általad leírt játékokat szerintem 250.000Ft alatti laptop nem viszi el..
De minimumon vagy akár közepes felbontásban szépen elvinné őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!