Miért nem világit a hálókártyámon a ledek és nincs internet kapcsolatom?
Figyelt kérdés
az eszköz kezlőben nem jelzi ki a hálókártyát mi lehet a gon d driver -eket probaltam a lan kábelt az adapter beálitásoknál is néztem de nincs kijelezve hogy helyi kapcsolat csak a wifi kártya is az jó ez az alaplapom [link] előre is kösz a segicsépet2013. jún. 22. 09:23
1/12 anonim válasza:
valszeg tönkrement vegyél egy pci hálókártyát!
2/12 P.O.C. válasza:
Az eszközkezelőben néz meg hogy nincs-e amit nem ismert fel a rendszer (ismeretlen eszköz egyéb eszköz kategória).
Ha ott van, nincs megfelelően feltelepítve a driver.
Azt is ellenőrizd, hogy nincs-e véletlenül letiltva a BIOS -ban.
Ha egyik se jön be, félő hogy halott az integrált LAN kártya. Viszont semmi pánik, 1000 Ft alatt már van PCI -os újonnan, 1500 Ft -ért már akár Gigabites sebességűt is vehetsz.
3/12 A kérdező kommentje:
Nincsen olyan hogy ismeretlen ezköz , a biosban hol tudom megnézni hogy nincs e letiltva az adptaer beálitásoknál sem jelzi ki ?
2013. jún. 22. 09:56
4/12 P.O.C. válasza:
Integrated Peripherals --> Onboard LAN Function: [Enabled]
Ha jelenleg ezt látod, mehetsz is a PC boltba PCI -os LAN kártyát venni.
5/12 A kérdező kommentje:
Ezeket látom , onboard lan controller enabled , onboard lan option rom disabled
2013. jún. 22. 12:24
6/12 P.O.C. válasza:
Az onboard lan option rom hálózati boot -hoz kell, de maga a hálókari engedélyezve van, egyszóval...
† integrált LAN kártya †
Nem úszod meg a PCI -os kártya használatát.
7/12 A kérdező kommentje:
És ha veszek hálózati kártyát beleteszem a pci foglaltba akor muködni fog milyen hálozati kártyát érdemes veni mongyuk tp-link jó lenne.
2013. jún. 22. 14:11
9/12 A kérdező kommentje:
No vetem tp-link kartyát beletetem a pci foglaltba vilagit a led de a gépem nem jelzi ki hogy uj hardvert észlelt mit csináljak haldoklik az alaplapom csaknem semien hardvert nem ismer fel
2013. jún. 24. 12:32
10/12 A kérdező kommentje:
vagy tegyem fel az ilesztő programokat akor fogja latni a gép
2013. jún. 24. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!