Ez a laptop mit bír?
Őróla lenne szó... igen tudom, gyenge... nincs pénz, ennyi :D Na szóval ez mit bír? Azért el lehet vele Youtube-ozgatni, meg netezgetni? Viszi a HD videókat??? Alapvetően TELJESEN ALAP DOLGOKRA azért haználható? Fut rajta a Minecraft? Nem játszani, csak ha az megy rajta, akk nettel semmi baja nem lehet, menne minden amire használnám :D
1GHz és a HD nem fér el egy lapon. NEkem az egy magos 2,23GHz-es AMD proci is meg meg akad tőle...
Bár konkrétan ezt a CPUt nem ismerem...
Netezni amúgy jó.
Ez nem laptop (notebook), hanem csak egy kis kijelzős NETBOOK!
Netezni, filmet nézni (sztem akár hdt is elviszi, de lehet fájl függő is a dolog), office-ozni, de ne várj tőle csodát. Youtube-on nézve sztem max. a 720p megy, de letöltve (pl. kmplayerrel lejátszva) az 1080p is.
Mondjuk kb. uannyi pézé', ez nekem szimpibb (jobb proci, nagyobb vinyó, több ram):
USB terén jobb a tiéd, mert a 3ból az 1ik usb3.0, ill. a kártyaolvasója a leírás alapján több formátumot ismer.
Lófütyi, higgyé' nekem! A 22"os monitorok világában amúgy nekem a 15" is fikusz.
Nem a kategória számít, hanem az, hogy nincs benne dvd író (2 nap múlva majd itt kérdezősködsz, hogy kell win7et telepíteni pendrive-ról), és kis semmiség az egész, az elavult wiki szócikket meg majd frissítik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!