Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi szól jobban? Egy fülhallgat...

Mi szól jobban? Egy fülhallgató, vagy egy fejhallgató?

Figyelt kérdés
Mondjuk lenne egy Sennheiser fejhallgató, és egy fülhallgató. Mindkettő ugyan annyiba kerül. Mind a kettőt veszteségmentes FLAC zenével próbálnánk ki. És írjatok okokat is! Előre is köszönöm!

2013. jún. 21. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem összehasonlítható a kettő!

sennheiser olcsóbb kategóriás fejhallgatók rosszabb minőségben szólnak mint ugyanannyiba kerülő fülhallgatók

2013. jún. 21. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Régebben a fejhallgató volt jobb, manapság már elég jó fülhallgatókat csinálnak. Amúgy azért volt jobb a fejhallgató, mert a nagyobb hangszóróból jobb minőségben lehetett a mélyebb hangokat előállítani. A kis hangszórónál a mély hangok nagyon könnyen visszacsatolódnak. De mondom, az agybadugós fülesek már elég jó minőségűek. (Gyártótól, típustól függően.)
2013. jún. 21. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
ha az árat nem nézzük akkor fejhallgató.
2013. jún. 21. 12:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Épp ma rendeltem meg egy fejhallgatót. JVC HA-S4X

Szerintetek visszamondjam, és vegyek helyette egy fülhallgatót?

2013. jún. 21. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt a JVC-t nem vettem volna meg! Ebben az árban van jobb is. + ha csak PC-hez használnád akkor vegyél inkább philips-et vagy sony-t ezek nagy masszív fülesek és ebben az árban tökéletesen megérik!
2013. jún. 21. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor lemondom a rendelést. Alig egy órája rendeltem meg. Köszönöm a válaszokat! Mentek a zöld pacsik!
2013. jún. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!