Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lesz valami baja a gépnek ha...

Lesz valami baja a gépnek ha nagyobb táp van benne mint ami kellene?

Figyelt kérdés
Vagy nem lesz baja ?

2013. jún. 20. 20:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"mielőtt bárki belekötne, ezeket a hasamra csapva írtam, de kb. így működik valójában is"

A legmagasabb hatásfok 50%-nál van, csúnya "beesést" 20% alatt lehet felfedezni(és mielőtt valaki beleköt, a 100% is mérés pont 80plusnál), ergo a leírtak itt van hiba.

2013. jún. 21. 08:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez lesz barátom és ez szerintem nem noname táp : [link]
2013. jún. 21. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező: jó táp lesz az, megbízható.

"A legmagasabb hatásfok 50%-nál van, csúnya "beesést" 20% alatt lehet felfedezni(és mielőtt valaki beleköt, a 100% is mérés pont 80plusnál), ergo a leírtak itt van hiba."

Hart, elismerem, jobban érted, de akkor kérdeznék is párat, hadd okuljak:

1. Mekkorát értesz csúnya beesés alatt?

2. A 100% mérést csak 12V-on csinálják, vagy a teljes tápon?

2013. jún. 21. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:

"1. Mekkorát értesz csúnya beesés alatt? "

Változó, szerencsére vannak tesztek. Láttam már olyan tápot ami a "saját átlagos" hatásfokához képest 10% alatt mutatott -20%-ot, de volt ami ahhoz képest még tartotta magát. Manapság meg új méréspont ként a 10% is beköszönt a 20/50/100 mellé(nyilván a régi modelleket nem mérik újra).

"2. A 100% mérést csak 12V-on csinálják, vagy a teljes tápon?"

Inkább teljes tápon, hiába ide oda főág meg DC-DC átalakítás, de ennek van egy hivatalos oldala is, ott többet megtalálsz a mérésről meg a mért tápokról.

2013. jún. 21. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!