Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagy hülyeség netbookot venni?

Nagy hülyeség netbookot venni?

Figyelt kérdés
Kollégiumba megyek és kellene oda egy gép. Nem vagyok gazdag, nem mindegy hogy 70ért vagy 90ért veszek gépet. Semmire nem használnám netezésen és az esetleges szövegszerkeztésen kívül. Ilyen feltételekkel már megéri?
2013. jún. 20. 17:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem érdemes netbookot venni.

Amúgy netbookból is minimum egy ilyet érdemes megvenni:

[link]

a többi tapasztalatom szerint nem sok mindenre jó.

De ennyiért majdnem kapsz egy nagy laptpot is.

[link]

2013. jún. 20. 17:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem megéri. Mondjuk egy netbook, azt pont erre találták ki.
2013. jún. 20. 17:26
 3/14 anonim ***** válasza:

#2 vagyok, 2 megjegyzés

1. eredetileg notebook-ot olvastam a kérdésben, ezért írtam úgy hogy "mondjuk"

2. amit #1 linkelt, az az ASUS notebook 77K-ért, jobb választásna tűnik tényleg :)

2013. jún. 20. 17:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálam volt olyan netbook javításra, aminek egymás után 4 elég komoly baja is lett.Nullára kihalt akku, meg alaplappal kapcsolatos...

Az egyik, hogy letört a parányi kis DC csatlakozója, tehát nem lehetett bekapcsolni sem, plusz utána megállt benne a PWM tehát nem forgott a ventilátora...cuki, nem?:D

Utána meg behalt a 160lábú IC, ami viszi a biost. örültem neki.

2013. jún. 20. 17:32
 5/14 anonim ***** válasza:

Öcsémnek acer netbookja van, de a 10"os kijelző a 22"os monitorok világában nekem nem opció. Amúgy jól müxik, és használható gép (filmnézés, netezés, office fut). Dvdíró nincs benne, ami nálam megint rossz pont. Ha mégis veszel, akkor majd egy-két nap múlva meg itt kérdezgeted majd, hogy hogyan telepíts win7et pendrive-ról...

Csak akkor érdemes netbookot venni, ha a kis méret, és a hordozhatóság is egyszerre tényező. Ha csak az ár miatt teszed, akkor sztem van sansza a csalódásnak.

2013. jún. 20. 17:46
 6/14 BM-Striker ***** válasza:

pl egy lyen SB alapút megéri venni.

[link]

2013. jún. 20. 18:06
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát sikerült lebeszélnetek, köszi mindenki válaszát!
2013. jún. 20. 18:18
 8/14 Osynho ***** válasza:

Mindenképpen 2 magosat vegyél és talán a 11,6"-os használható méretű és a felbontása (1366x768) ugyanakkora, mint a 15,6"-osoké. Volt 1 magos Atommal szerelt netbookom, azt az ellenségeimnek se kívánom. A legtöbb 480p-s youtube videó akadt, ha 4-5 lapot megnyitottam, másodperceket kellett várni a váltással és 100%-on ment a proci. Pedig vettem bele egy ssd-t, meg 2gb ramot, a procit meg felhúztam 1,9ghz-re, de akkor is gyenge volt. Szóval 2 magosat keress.

Én, ha tehetném, egy Lenovo E135-öst vennék ebben a kategóriában, egész korrekt AMD APU van benne ennyiért, jó az anyaghasználat, erős az akksi és az ára is megfelelő. Sőt, pont holnap 30% kedvezmény van rá.:)

2013. jún. 20. 18:20
 9/14 Osynho ***** válasza:
Az, hogy egy netbook meghibásodott még semmit se jelent. A rendes mérető gépek között is sok hullik el. Ebből nem érdemes következtetéseket levonni.
2013. jún. 20. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

"Intel Celeron 847 1.10GHz"

ebben a netbookban egyedül a RAm jó...

1.1GHz CELERON...telefonokban nagyobb CPU van manapság.

2013. jún. 20. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!