Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az intel i3 3220 cpu min (1,6...

Az intel i3 3220 cpu min (1,6 ghz) és max (3,3 Ghz) frekvencia között csak 1,6 ill.3,3 ghz lehet vagy mehet pl.2,9-en is?

Figyelt kérdés

2013. jún. 20. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:

alaplapfüggő,de a legtöbbel lehet kedved szerint állítani,sőt ma már rengeteg program van,ahol különböző sémákat tudsz belállítani pl "idle","játék","filmnézés","netezés"

és minegyikre más-más értéket állítasz,így egy-egy kattintással tudod állítani a rendszert...

2013. jún. 20. 01:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Valszeg nem jól fogalmaztam...

Tehát be van állítva a max (3,3Ghz) a min meg ugye fix (1,6)... na és, hogy ekkor ugye attól függően, hogy mennyire terhelem a cpu-t változik a frekvencia!

Csak azt nem tudom, hogy ebben az esetben a frekvencia csak 1,6 vagy 3,3 ghz-et vehet fel vagy bármit?

ha most sem érthető megpróbálom mégegyszer leírni

:-)

2013. jún. 20. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Amúgy asrock B75 Pro3 alaplapom van és a max frekvenciát tudom is állítani
2013. jún. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!