Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tablet. De melyik?

Tablet. De melyik?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani egy jó ár/érték arányos tabletet amelyikről sok jót hallottatok már?

2013. jún. 19. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
13%
Igen, iPad Mini.
2013. jún. 19. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
35e forint a korlát :D
2013. jún. 19. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
hát ha mákod van,találsz annyiért használtan nexus 7-et
2013. jún. 19. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
újonnan kéne :p
2013. jún. 19. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
18%
Ebben a kategóriában szinte már mindegy hogy melyiket veszed, viszont egyik sem nagyon éri meg.. ahogy fejlődnek mostanság kb fél-egy év mulva mindenhez (sokmindenhez már most is ) gyenge lesz ami akkor épp alap dolog lenne. Szerintem gyűjts Ipad Mini2-re énis arra várok :D
2013. jún. 19. 21:39
 6/7 aHermann ***** válasza:

35e kevés egy normális tablethez. Véleményem szerint kb. 50e a határ, ahol már elfogadható minőséget és gyorsaságot kapsz. Sőt 50e-ért Nexus 7-est kapsz igaz "csak" 8GB-os és "refurbished", de NEXUS, ami ár-érték arányban még mindig a legjobbak között van ebben a kategóriában! Én ezt javasolnám neked! Vagy még kivársz picit (pár hét) és jön az újabb Nexus, ami jobb vagy a régi olcsóbb lesz.

Te döntesz, de bármit is választasz, arra figyelj, hogy minimum 1 GB RAM és legalább 2 magos proci, de inkább 4 legyen a tabletben. És ha lehet 4.1-es android vagy újabb. A kijelző minősége is lényeges lehet. (Ezekben mind jó a Nexus egyébként, ezért is javasoltam).

Üdv.

2013. jún. 20. 09:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D eközben egy videókari ügyön is gondolkozom :D
2013. jún. 20. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!