Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ps2-höz kérdések?

Ps2-höz kérdések?

Figyelt kérdés

milyen winyó kell bele?

van bent eleve?

akkor az hány gigás?

hol lehet bele venni?

arra is ment?

2013. jún. 19. 20:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szerintem a ps2-be nem lehet tenni vinyót. illetve az én slimemben tuti nincs. de lehet most megtudok valami újdonságot róla.
2013. jún. 19. 20:19
 2/18 A kérdező kommentje:
én a fat ról beszélek ami a slim elött volt :-)
2013. jún. 19. 20:23
 3/18 anonim ***** válasza:

Na arról nincs infóm, olyanom sose volt. De hátha valaki tud okosat mondani majd.

viszont:

http://www.youtube.com/watch?v=TEcymnGWBeo

2013. jún. 19. 20:25
 4/18 A kérdező kommentje:
ok köszi!
2013. jún. 19. 20:41
 5/18 anonim ***** válasza:
Üdv network adapter és egy ata vinyó kb ennyi ami kell a méret rajtad áll 120gb vagy amilyened van. Játékokat tehetszrá ha van okos kártyád akkor így tudod használni játékok filmek zenék és opl 8-cal még a játékok mentése is kivitelezhetö ha jól emlékszem.
2013. jún. 20. 12:00
 6/18 A kérdező kommentje:

köszi

én erre gondoltam:

[link]

a ps2-ből meg fatot veszek

azzal a network adapter az van bennt nem?

2013. jún. 20. 12:20
 7/18 A kérdező kommentje:
meg van egy 20 gb-s winyóm
2013. jún. 20. 12:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom de a network adaptert nem tartalmaz a gép külön kell bezserezni és igen húzos ára van én a slimet javaslom külsö hdd-vel én nekem ép ma érkezet meg a 120gb külsö hdd-m egy 1000-ért vetem sata anyi volta dolgom hogy át formáztam fat32-re és opl nyómom is a gamet mivel hibás a fej a gépem ben de ez így jóbb nem kell lemezeket vegyek!
2013. jún. 20. 13:17
 9/18 anonim ***** válasza:

ezt még 16gb penel csináltam nem a leggszebb de amit kell az lehet látni!

[link]

Ez meg az adapter :

[link]

2013. jún. 20. 13:20
 10/18 anonim ***** válasza:

Át néztem ezt az oldalt és ez már nem érvényes HD loader (játékok futtatása merevlemezről, csak vastag gépen működik adapterrel) erre már kilet találva egy penes megoldás is csak a bibi az hogy 8gb nál nagyobbat nem látt de viszont az opl bár mekkorával megbirkozik és nem beszélve arról hogy a hd lodernél feltelepited a gamet az opl-nél át kell konvertáni az isot és utána másolod a kivánt adathordózora vagy rögtön arra konvertálod ez rajtad áll de a legnagyobb játék konvertálása sem tart 5-percnél tovább.

Én inkább a vaterát ajánlom okos kártya vásárlásra mert ez így igen rizikos hacsak nem helyben van neked de a vaterán már találsz olyan kártyákat is amik már tartalmazák a kellő programokat de ha csak egy alap kártyát szerzel akkor írsz és át küldök mindent ami kellhet és az opl fut fat-gépen is arra is tehetsz külsö hdd-t.

2013. jún. 20. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!