Jolvan osszerakva ez a konfig?
Figyelt kérdés
Gep vasarlas elott allok. Tudnatok benne segiteni h mit raktam ossze rosszul?
A gep tobbnyire munkahoz kell, video vagas, 3d modellezes, rendereles.
cpu: i7 4770
alaplap: asrock z87 pro3
ram: kingston 1600 Mhz 8gb (vagy szukseg lenne 16gb-re?)
tapegyseg: corsair VS 650W
videokartya: "ezt nem tudom meik lenne a leg idealisabb ilyen munkahoz, tobb forumon olvastam h az NVidia jobb ilyes fajta dolgokra"
Elorre is nagyon koszonom a valaszokat.
2013. jún. 19. 17:07
1/5 anonim válasza:
Nem. Minek z87, ha nem tudod húzni? Egészre mennyid lenne?
2/5 gerymiller válasza:
szerintem jó, videókarira pedig mindenképp valami komolyat ajánlanék... mennyit szánnál rá?
3/5 A kérdező kommentje:
valasszak akkor egy H87-eset? abban ha jol olvastam nincs OC mod.
A keret az annyi amennyit ker a gep, mivel munkara kell igy vissza hozza az arat. (termeszetesen egy vagyont nem szivesen adnek erte)
2013. jún. 19. 17:11
4/5 anonim válasza:
Elég 8 giga BŐVEN! Videókártya: hát én ajánlanék egy AMD Radeon HD 7950, vagy ha drága, akkor HD 7870. Az alaplap se kell akkora, elég olcsóbb is! Jobb az AMD Radeon egyébként minden térben!
5/5 A kérdező kommentje:
alaplapban mire gondolsz, tudsz ajanlani egyet?
2013. jún. 19. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!