Megéri Ipad Mini-t venni? Mit gondoltok róla?
Elsősorban azokra vagyok kíváncsi, akinek van Ipad Mini-je. Egy idő után nem lassul be ha több nagyobb rendszerigényű alkalmazás fut rajta? Jó a kamerája? Hogyan kell rá alkalmazásokat (kalózkodva) letölteni és feltelepíteni? Meddig bírja az akksi? Meg vagytok vele elégedve?
Egyébként elsősorban azért szeretnék Ipad Mini-t mert nagyon szép, igényes kialakítású, és alapvetően jó a híre is.
Tudom, hogy sok a kérdés. Nagyon hálás lennék, ha valaki csak egy-egy kérdésre, is de válaszolna! :)
Őszintén?
Drága, gyenge benne a hardver.
De én megvenném, mert mindent visz ioson, kicsi, gyors.
Egy ilyen használtan 80k. Ezután nicns 200ft-od egy játékra?
De ezek után miért nem veszel alkalmazásokat?
Amúgy jailbreak, és installous...
Szerintem te ipad mini-t akarsz venni és hallani akarod, hogy mások dicsérnek emiatt. Azért akarsz venni mert szép??? Azt hittem használatra kell.
Egyáltalán nem egy nagy durranás. ipad-em több is volt, mini is volt nálam 1-2 napig. Semmi extra, egy újabb túlárazott divatcikk. Sokkal inkább androidos tablet. Ugyanazért az árért többet tudnak.
Én még mindig nem értem, hogy mi az, hogy egy androidos tablet többet tud...
Mivel? Egy jailbreak (5 perc) és már mindent meg lehet csinálni egy iPad-en, amit androidon is. Jobb minőségű alkalmazások vannak rá, és pontosan arra a tablet-re optimalizálva, nem mobilokról felnagyított meg 600 különböző tabletre készült szar alkalmazások.
Az iPad-ek nagyon jó anyagokból készülnek és nagyon jól vannak összerakva, nincsenek lejövő képernyők meg egyebek.
Egy iPad minin is ugyanúgy fut az ios, mint egy iPad 4-en, és még minimum ios 8-ig támogatva lesz, nem úgy, mint az androidos tableteknél, ahol az 5.0 a készülékek nagyrészére fel sem fog menni.
Szóval személyes tapasztalatból mondom, hogy megéri a felárát az iPad, mivel én már használtam androidos tableteket is (galaxy taboktól kezdve a nexusokig, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!