Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sok különbség van a kettő...

Sok különbség van a kettő videó kártya között?

Figyelt kérdés

-GIGABYTE GV-N770OC-2GD GTX770 2GB GDDR5 PCIE

-GIGABYTE GV-N770OC-4GD GTX770 4GB GDDR5 PCIE

Az egyik 2 Gb-os a másik 4 Gb-os ez a kicsi különbség sokat számít, hozna még pár + FPS-t a játékba, vagy ez inkább csak a több monitoros rendszernél számít inkább ?

(Leírom ide is, hogy ne ajálgassatok helyette ATI-t vagyis ma már "AMD"-t mert, nem érdekel, a kérdésre válaszoljatok, köszönöm.!!)

2013. jún. 19. 10:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

8.

xD Ez már hihetetlen..:'D Ezen már csak röhögni lehet..

"Tán valami hozzá nemértő gazdag vagy ? "(A magad 16%-ával nem is vártam többet,

Amúgy te talán ismersz ? Tudod, hogy mennyit értek hozzá? Lehet többet mint te. Vagy tudod, hogy mennyi pénzem van ? ROHATUL NEEEMM !!

Amúgy ha 7970-et vennék akkor, VAPOR-X-et ami drágább mint ez a kártya ... mert az ASUS 115.000 az meg 122.000 ...

Az értelmes válaszokat köszönöm.

2013. jún. 19. 11:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha értenél LEGALÁBB vagy többet hozzá mint én ..akkor nem kérdeznél ilyen dolgot :) Nem kell hogy ismerjelek..jó az emberismeretem , könnyen megmondom 1-2 szóból hogy ki micsoda/kicsoda . Ne a százalék érdekeljen..(le lettem húzva egy másik kérdésnél vagy 15 ember által mert nem értettünk egyet majd a végére kiderült hogy igazam volt :)...)"rohattul neem" háhá ez jó volt..és akinek meg van szimplán CSAK 115.000FT-ja azt szerintem nem kicsit van elszállva :)
2013. jún. 19. 11:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahogy már ìrták csak akkor kell a 4gb ha több monitort kötsz a vga ra, játékhoz full HD-ra elég a 2gb,valóban nem fog nagyobb fps lenni, én is az asust válaaztanám
2013. jún. 19. 11:44
 14/17 A kérdező kommentje:

Jaj ne sírjál már itt is ..

"Csak annyi" igen, DE A MÁSIK DRÁGÁBB FU*K YOU

De, ha valaki azt nem érti meg, hogy a "kérdésre válaszoljon" (volt aki megértette) azt rohadtul tudom sajnálni.

-Amúgy kell az nVidia kártya a CUDA miatt ..

2013. jún. 19. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ(aki tudott értelmeset írni), ment a zöld, akkor a 2Gb-os ASUS lesz.
2013. jún. 19. 11:47
 16/17 anonim ***** válasza:
és ezt most kell ide írni :) ájáj..ha ezzel kezded akkor SENKI nem írt volna AMD-t mivel akkor tudjuk hogy erre van szükséged. De hát ez van. és milyen munkákra kell neked a CUDA ?:) (csak kíváncsiság)
2013. jún. 19. 11:48
 17/17 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam, mert úgy gondoltam, hogy abból is megértik, de mind1.

Amúgy, SONY Vegasban hosszú videókonvertálásnál/lejátszásnál és hasonlókra kell.

2013. jún. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!