Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudtok programot hardver...

Tudtok programot hardver teszteléshez?

Figyelt kérdés
tápot futtatnám egy ideig maximum terhelésen.
2013. jún. 18. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

A tápegyegység teszterek maguk is hardverek.

Nem tudok szoftveres megoldásról.

2013. jún. 18. 20:52
 2/5 A kérdező kommentje:
irtam privátot.de azért ide is kiírom.hogyan tudom akkor megnézni hogy a tápnak van e vmi baja?alja tápom van de ha nem az a hibás akkor nem lenne szerencsés találomra azt kicseréltetni.
2013. jún. 18. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérj egyet kölcsön.

Egyébként ha rendszertelenül újraindul a gép akkor jó esélyed van rá, hogy a táp a hibás.

2013. jún. 18. 22:45
 4/5 A kérdező kommentje:

bárhol megkérdem mindenhol a tápnál kötünk ki és minden jel erre utal.

egyébként szervízben dolgozó ismerőstől is kérdeztem azt mondta vigyem el szoftverrel meg tudja nézni.azért is kérdeztem meg mert ha van ilyen akkor itthon mégis csak olcsóbb ha én néztem volna meg.de ha nincs is szoftver akkor meg nem értem mért mondta.

2013. jún. 19. 03:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem mondtaam hogy nincs szoftver, csak hogy én nem tudok róla.

Egyébként meg egy szoftver csak a beépített szenzorok adataira épít, gyakorlatilag nem sok hasznát veszed.

Áramerősség mérésére biztosan nem képes.

2013. jún. 19. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!