Ha a Laptopomba (Lenovo G580,4 giga ramos verzió). Integrált Intel HD Graphics video kari van benne. Akkor vehetek bele egyet mivel ez integrált és valahol azt láttam hogy abban az esetben lehet bele tenni?
Figyelt kérdés
És ha lehetséges ez menyibe kerülne egy középkategoriás vidikarival?2013. jún. 18. 13:53
1/9 anonim válasza:
Csak azokban lehet cserélni amiben külön vga van és azok közül is csak kevésben.
2/9 A kérdező kommentje:
akkor ebbe sehogyse lehet vidi karit tenni?:/
2013. jún. 18. 14:02
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, max külsőt, de azzal meg sok a szopäs.
4/9 anonim válasza:
Én eddig úgy tudtam hogy a dedikált videókártyás modelleknél is az alaplapra integrálják a VGA-chipet.
Tehát ezek szerint nem lehet cserélni,de ez nem 100%.
Ha valaki tud erről bővebb infót az írhat,jó lenne ha külön foglalatban lenne a VGA,javíthatóság szempontjából is :)
6/9 anonim válasza:
Bővebben le tudnád írni nekem hogy melyik típus amelyikben lehet cserélni a VGA-t is?
Ilyen gépet készülök venni,és ha van amiben lehet cserélni,akkor azt venném :)
Köszi!
7/9 anonim válasza:
Lehet cserélni, cakumpakk 60k mindennel együtt.
8/9 anonim válasza:
Már ha olyan notit veszel.
mxm2 vga kell
9/9 anonim válasza:
Igen kettő vga van benne,van egy az i3 vagy i5 prociban,és egy GeForce GT 635M,de én úgy láttam hogy ez geforce chip az alaplapra van forrasztva,a cserélhető meg külön slot-ban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!