11/19 A kérdező kommentje:
kiporszívoztam de ugyan ez a szitu teljesítménycentrikusba is, játéknál 90fok-ra felmegy 50ről.
2013. jún. 17. 17:12
12/19 A kérdező kommentje:
nem is értem eddig nem volt ilyen
2013. jún. 17. 17:13
13/19 levis56 válasza:
Cseréld ki a hűtőpasztát a procin,mást nem tudok tanácsolni.
14/19 A kérdező kommentje:
nem nyúlhatok hozzá a gari miatt most hívjam fel laptop.hu-t vagy mi legyen? :D már idegesít
2013. jún. 17. 17:21
15/19 levis56 válasza:
Kérdezd meg telón,hogy te cserélhetsz-e pasztát gari alatt mert így pár perc úgy meg napokba telik ha ők csinálják.Én nem szívesen viszem szerelőhöz mert mindig kicserélnek benne valamit, procit, memót és csak otthon veszem észre a gyengébb alkatrészt amikor már nem tehetek semmit.
16/19 A kérdező kommentje:
azt próbáljákmeg... mondjuk ebbe nem tudnak mit cserélni i5,8gb ram stb
2013. jún. 17. 17:37
17/19 anonim válasza:
Hát megb@szhatod az i5-ös procidat, ha 90 fokig felmegy. Még egy 15 ezres AMD Athlon se csinál ilyet.
Amúgy valósznű azért, mert nyár van, és alapból is rohadt meleg van, a ventillátor is csak a meleg levegőt fújja rá, az meg semmit nem segít. Próbáld hűvösebb helyeken használni, ha ott is ilyen, akkor kend újra a procit. Ha meg az se segít, akkor gáz van.
18/19 BM-Striker válasza:
Itt az lehet a baj, hogy alaulméretezett a gép hűtése.
Mi a típusa?
19/19 A kérdező kommentje:
Dell N5050
2013. jún. 19. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!