Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen olcsó és minőségi...

Milyen olcsó és minőségi alaplapok vannak?

Figyelt kérdés
Egy olyan alaplapot keresek amibe lehet rakni i3-mas procit és 1 darab videó kártya szlot van! (a 2 jobb lenne!) és 4 szlot ram! és mid ezért nem akarok többet fizetni 30-40 ezernél! létezik ilyen? nem kell valami ultra űber nagy alaplapnak lenni csak legyen minőségi és legyen rá min 3 év garancia! Ja meg Gigabyte legyen! Köszönöm előre is a segítségeteket! :)

2013. jún. 17. 13:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
na mind egy nekem már 2 asus alaplapom volt mind a 2 be atta a kulcsot és megfogattam többet nem veszek asus-t! és hogy te is megértsd az egyik egy asus v extrem volt és nem vették vissza garanciálisan ugy hogy bebuktam egy csomo pénzt!
2013. jún. 17. 13:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Normális boltban kell venni :D
2013. jún. 17. 13:30
 13/17 A kérdező kommentje:
a PCX -nél vettem!
2013. jún. 17. 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:
És ha valami elromlik mért egyből a gyártó a hibás? Az is lehet te b@sztál el valamit (mondjuk extreme OC vagy valami). Nekem ahányszor meghibásodott valamim nem márkát hibáztattam miatta. Eddig az volt a divat, hogy a giga a sz@r, ami sokat romlik és ilyen tényleg volt. Asus az meg mindig is jó márka volt, ilyet még nem éltem, hogy annyira leromoljon a hírneve, hogy nem veszik. Bár van aki meg átesik többször is a ló hasa alatt és ha mondjuk laptopot vesz nem is nézi mi van benne csak Asus legyen me' a' jó.
2013. jún. 17. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet h lejárt a gari?

De ha meg nem veszik vissza mikor még garanciás, akkor ASUS-nak szólsz. Ne legyél már ilyen töketlen.

2013. jún. 17. 13:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Akkor itt van ASROCK:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 17. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó kettő lapot amelyik Z68-as chipsettel van azt ne nézd
2013. jún. 17. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!