Sok különbség van köztük?
Sziasztok!
Úgy hallottam az AMD FX 6300 gyengébb az i5 3570-nél.
Nekem volt egy i5 3570-em GTX 550 Ti-vel, ha vennék most AMD FX 6300-at egy Gigabyte 7870 OC-vel, akkor mennyivel lenne jobb?
Játék alatt nem fogod észrevenni a 2 processzor közötti különbséget. (Amúgy az i5 valóban erősebb, de drágább is.)
Az GTX550Ti és a HD7870 OC között, viszont annál inkább jelentős az eltérés.
Tehát, játék alá az FX+7870 sokkal jobb, mint az i5+550ti.
Ha azt nézzünk, hogy WQXGA felbontáson milyen siralmasan szerepelnek a mai VGA-k, akkor egy darabig még nem kell aggódni a CPU miatt.
Maradjunk annyiban, hogy egy HD7970 mellé még bőven sok is az FX6300. Szerintem még a következő generáció csúcskártyáját is kényelmesen ki fogja szolgálni.
Hát azt senki se tudhatja biztosra mi lesz 10 év múlva, de kb. úgy kell elképzelni a szituációt, mint egy 2003-as középkategóriás processzort manapság.
Magyarul sok jóra nem kell számítani.
Szerintem max. 5-6 év, ameddig kielégítő teljesítményt nyújthat.
Alaplap : ASUS M5A97 EVO R2.0
RAM : 8GB-nál nem érdemes többet venni és az 1600MHz-nél gyorsabbra sincs szükség itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!