T-home Pirelli router helyett valami normálisabbat?
Figyelt kérdés
Nemrég lett bekötve nálunk az internet és a telefon a t-home-tól. A digitális telefonvonal miatt adtak egy pirelli mode+routert egyben, de nekem ez nem hozza az elvárt szintet. A wifi jel a másik szobában szinte semmi ill. a sebesség csak töredéke annak amire előfizettem és ráadásul sokszor lefagy. Mire tudnám lecserélni? Sokat kerestem már de egyiken se tudnám használni a digitális telefont.2013. jún. 16. 22:39
1/5 anonim válasza:
Beszélj a T-home -mal, hogy a router/modem kombó helyett csak modemet szeretnél használni, saját routerrel, mert csapnivaló a minősége a pirellinek. A modemre bármilyen routert köthetsz. Arra kell csak figyelned, hogy ne a legalapabb modellek közül válassz, hanem legyen valami "extended range", "wifi boost", vagy hasonló tulajdonsága. Ezek rádiója erősebb.
2/5 A kérdező kommentje:
Már mondtam nekik de akkor nem tudnám használni a digitális telefont mert csak ennek van olyan portja. A másik nekem nem kellett volna a t-home-tól semmilyen hardver én szeretném kiválasztani ill. megvenni amivel dolgozni akarok nem pedig a t-home-tól adott bóvli ingyen cuccokkal. nem is értem egy ilyen nagy cég ha már adni akar hardvert miért ilyen megszégyenítő dolgokat kínál. egyrészt a saját maga presztizsét is rontja másrészt a felhasználó sem azt kapja amit szeretne. Inkább ne adjon semmit csak a vonalat biztosítsa. Szóval kedves válaszoló ha más modemet vagy router használnák nem lenne telefonom.
2013. jún. 16. 23:10
3/5 anonim válasza:
Akkor kérném a pirelli pontos típusát, utánajárok annak a csatlakozásnak. Olyan nincs, hogy csak egy ilyen borzalomra lehet telefont kötni. VOIP egyébként?
4/5 anonim válasza:
Nekem egy CISCO modem/router van, ezt hozták. Elfogadható szintet viszont csak akkor produkál, ha utp-n csatlakozom hozzá. Wifi-rész annál is kifejezetten felejtős. Ja és az első kütyü hibás volt, cserélték mert nem hogy melegedett, egyenesen izzott. Kicserélték, én meg rádugtam egy TP-Link wifis router-t, és príma. Tetőteres családi ház felső szintjén van a router és még az udvaron -bár nagyon gyengén- van net, a házon belül pedig nagyjából mindenhol kifejezetten megfelelő a dolog. (fürdőszobát még nem néztem :D)
5/5 anonim válasza:
Pirelli drg a225 g routert szokott osztogatni a t-home.
Ennek van egy újabb, és egy régebbi verziója is.
Tényleg eléggé gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!