Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket és Miért?

Lynxpapa kérdése:

Melyiket és Miért?

Figyelt kérdés

Adott két gép:

1.: Intel Core i3, 4GB Ram, 1TB Hdd, Nvidia kértya 2Gb 15.6 os kijelző. Nincs Op rendszer és nincs optikai olvasó/író. HP gépről van szó 150eFt-ért

2.: Amd dual core, 4GB ram 1TB hdd, alaplapi vidi kártya. 15.6-os kijelző. 8-as windows. Samsung gép 170eFT-ért

2013. jún. 16. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
pontosan, csak mert a hp- tényleg nem jó(tapasztalat) máris 0%-os lettem. gratulálok annak a degeneráltnak aki ennyire hő b.zi :D
2013. jún. 17. 10:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Dee nem. Nem így kell nézni. Attól még hogy volt egy hp-d és elromlott, nem jelenti azt hogy a hp szar. Nagyon is jó. Én pl más nem vennék. Ezernyi oka lehet amiért elromlik és ne ma márka hibájából adódik. Sajnos sokan csak egyszeri tapasztalat sőt hallásilag már azt hiszi hogy ő tud mindent egy bizonyos márkáról és ő már eltudja mondani hogy jó e vagy sem. Közbe pedig fogalma sincs hogy mit hablatyol.
2013. jún. 17. 11:21
 13/14 anonim ***** válasza:

3 rossz HP, midnegyikben vagy optikai meghajtó hiba, vagy HDD hiba, 1 alaplappal IS....

3asus egyiknek a burkolata tört, másiknak tönkrement az alaplapja a harmadiknak gyári hibás HDD, plusz sz.r kijelző. (nem mind az enyém volt, közvetlen ismerős, rokon, de asusom volt...)

Mit szeretnél még?

Azóta dellem van és jó.

2013. jún. 17. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ezért mondtam ,hogy ez általában HP hiba. Samsungnál általában vinyókerregés lesz a vége úgyhogy szerintem DELL vagy Lenovo a nyerő.

2013. jún. 17. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!