Windows 8 játékra?
Win 8 jobb játékra mint a 7?
Amúgy utálom a 8-at, de ha sokkal jobban mennek a játékok mint 7-en akkor felrakom.
Gépem:
Processzor: Intel Core i5-3330 @3.0Ghz (4mag) Ivy Bridge
Alaplap: Asus P8B75-V
RAM: Kingston HyperX Predator 8Gb 1600Mhz Dual Channel KIT
Videókártya: Asus Nvidia GeForce GTX 560 DirectCU II 1Gb OC (850/2100Mhz)
HDD: Segate Barracuda 1Tb 7200RPM 64Mb Sata3 + Segate Scorpio Blue 2,5" 320Gb HDD
ODD: Samsung SH-224BB/BEBE
Táp: Chieftec CTG-600W
Szóval játékokban nem jobb?
Mert egyszer kipróbáltam Media Marktban egy laptopon, hát.. elég gagyi. Megnyitottam valamit a csempés bigyóból és mindent kib*sz full képernyőre, mint ha játék lenne. Meg Esc gombbal nem lehet kilépni, csak Win gombbal, mert ha Esc-et nyomok akkor visszalép az előzö programba, vagy valami ilyesmi, de nem is értem, olyan logikátlan az egész. Most néztem, hogy lesz Windows 8.1, és visszarakják a Start gombot, kíváncsi vagyok mi lesz belőle! :D
Nagyon szép konfig... :P
A Windows 8 gyorsabb, mint a Windows 7, kisebb teljesítményű, otthon filmnézésre, netezésre, munkára tökéletes.
Viszont a Windows 7-re több játékot adtak már ki, többet támogat, azon jobban megéri játszani.
A konfigod ugyan mindkettőt lazán elviszi, de ha nekem játékra kéne, a Windows 7 mellett döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!