Miért megy el a kép?
Figyelt kérdés
Néha mikor játszok(pl. LoL, Starcraft 2, Black Ops 2), hirtelen elmegy a kép és furcsa hangot ad ki mintha a hűtés benne kiakadna es begyorsulna. A képernyő azt írja hogy "So signal"(mit mikor kikapcsolom a gépet). Van amikor újra indítom és megy, de van amikor kell várja pár percet míg újra indítom, de volt rá példa hogy 30 percet kellett várjak. Mi lehet a baj? Nem hiszem hogy túlmelegedne, mert hangból ítélve megsem érzi pl. a LoL-t.2013. jún. 15. 16:38
1/8 anonim válasza:
Pedig ez nagyon túlmelegedésnek tűnik. Mennyi játék után szokott ez előfordulni? A gép alkatrészeit jó lenne ha felsorolnád.
2/8 anonim válasza:
Valami bizony izzik ebben a gépben, legfeljebb nem a VGA-d az, amely a legjobban. Takarítsd/takaríttasd ki a hűtőket, nézesd meg a házad hozzáértővel, hogy megfelelően szellőzik-e.
3/8 A kérdező kommentje:
Processzor: AMD Athlon II x3 455 Processor
Memória: 4 GB
Videókártya: nVIDIA GeForce GTX 650 TI
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Hangkártya: nVIDIA High Quality Sound
Monitor: LG 1360x768
Billentyűzet: Genius
Egér: Microsoft Gaming Mouse x3
2013. jún. 15. 17:19
4/8 A kérdező kommentje:
Általában akkor mikor megterhelném, pl mikor a starcraft-ban be bejelentkeztem elé kéne adja az animált hatteret de olyankor kifagy vagy mikor lol-ban kezdődne a meccse.
Persze nem mindig fagy ki.
2013. jún. 15. 17:22
5/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg activálva van a 4. core. Esetleg kapcsoljam ki?
2013. jún. 15. 20:25
6/8 A kérdező kommentje:
Deaktiváltam de ugyan az, és félek mert egyre rosszabb. Félek hogy egy nap úgy járok hogy nem fog rendesen újraindulni.
2013. jún. 15. 20:36
7/8 anonim válasza:
Akkor vidd be egy szervizbe minél előbb.
8/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy a Core az(ami gonodolom a cpu az).
Mikor bekapcsoltam a gépet a 4. core aktiválva volt(ahogyan az a BIOS-ban is van), feltűnt hogy a Core már
alapból 50C. Tegyük fül hogy játszok egyet és elmegy a kép.... Újra indítom a gépet és már nincsen aktiválva a 4. Core.
2013. jún. 16. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!