Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a COD2-t és mindennel fullon furcsán mozog az egér, nehéz célozni, viszont lowon tök jól lehet irányítani meg célozni. Legelőször alig mozgott az egér, poár óra múlva játszottam és sokkal jobb volt. Az alkatrészekkel lehet probléma? Nem hiszem hogy egy ilyen régi játék gondot okozna neki. Intel G870, integrált videókártyáját használom, 4GB ddr3 ram.2013. jún. 15. 15:51
1/3 A kérdező kommentje:
A BF2 tökéletesen fut rajta maxon multin is, nem értem miért kevés az fps a COD-nál.
2013. jún. 15. 16:08
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt írta ki patchelés után: The detected version of Call of Duty 2 is current or more up-to-date tha this patch. This patch will not be applied.
2013. jún. 15. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!