Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik fejhallgató a jobb?

Melyik fejhallgató a jobb?

Figyelt kérdés

[link] ez lenne jobb vagy pedig ez:

[link]

2013. jún. 15. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:

ilyen árkategóriában:

[link]

ha belefér,akkor ez egy iszonyat jó füles:

[link]

2013. jún. 15. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

22-ért nem találsz jobbat sehogy sem....

2013. jún. 15. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Általánosságban elmondható, hogy a mikrofonos fülesek nagy része szar. Jobban jársz szerintem ha veszel egy rendes fejhallgatót, meg egy asztali mikrofont.
2013. jún. 15. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 inkább halgass azt ajánlom,szerintem keress rá a Siberia V2-re és utána irogass...
2013. jún. 15. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Oh, hallottam én azt, nehogy azt hidd hogy nem. Egy rakás fos. 30k-t elkérnek érte, annyiért meg minőségi Sennheiser fülest is kapni, nem ilyen kínai kacatot.

Ja, egyébként nekem ne tarts előadást a fejhallgatókról, most is egy Schiit Magni+Modi hajtja meg a Sennheiser HD600-am, míg tőlem balra egy Beyerdynamic DT770 Pro 250Ohm és egy Audio-Technica ATH-M50 csücsül. Gondolom ezekről nem hallottál, holott fényévekkel jobbak ezeknél a selejt vacakoknál. Az ilyen Genius, Creative meg Razer, mind katasztrófa. A "gamer" cuccok 80%-a lehúzás, élükön a 7.1-es fülesekkel.

2013. jún. 15. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!