Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy 1080p-s monitort milyen...

Egy 1080p-s monitort milyen hdmi kábellel kössem a laptopomhoz?

Figyelt kérdés

Néztem pár hdmi kábelt több oldalon és olvastam a véleményeket is pl ilyeneket a kép az tökéletes míg a hang az késik vagy gyenge minőségű.

Nekem többnyire filmezéshez kéne de közbe játszanék is rajta.

Az a baj hogy semennyire se értek hozzá pl az mennyit segít ha aranyozott vagy mit nézzek hogy jó legyen és árban se legyen túl drága.

Elöre is köszönöm a segítséget!

2013. jún. 15. 00:28
 1/3 anonim válasza:

Saját tapasztalat... :)

Amikor megvettem az LCD tv-met, ugyanez volt a dilemmám és - sajnos - túl lelkes voltam. Megvettem egy 9.900,- Ft-os, 2m-es, aranyozott csatlakozójú hmdi kábelt.

Aztán néhány hónap múlva átrendeztem a szobámat, úgyhogy kevés volt a 2m-es kábel, vennem kellett egy újat. Akkor egy barátom segítségével vettem egy sima, egyszerű, normál csatlakozójú, 10m-eset....potom 2.500,- Ft-ért.

Minden tőkéletesen működik, semmi bajom nincsen vele.

Szóval szerintem itt is a célravezető megoldás, hogy nem feltétlenül a legdrágább a legjobb. Ne a legolcsóbbat vedd, de kár érte brutál pénzeket kifizetni.

2013. jún. 15. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, találsz te mindenféle aranyozott végű tiszta rézbevonatú anyámkínjákat. Ne vedd meg őket, mind átverés. Elvileg majdnem AZ ÖSSZES HDMI kábel ugyanazt a képminőséget nyújtja, mivel nem analóg kábel, hanem digitális. Ott meg nem nagyon létezik zaj vagy ilyesmi, mivel egyesek és nullák mennek csak át a vonalon, ezért az információveszteség jelentéktelen.

Maga a kábelt is ezért találták fel, és ezért digitális, mert sokkal megbízhatóbb, mint az analóg kábelek.

2013. jún. 15. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ment a zöld nektek:D
2013. jún. 15. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!