Elfogja bírni a táp?
az új gépemhez venni fogok egy -Cooler Master GX450- es tápot, és nem vagyok benne biztos hogy elég lesz-e
a gép:
ASUS M5A97 R 2.0
AMD Fx-6300...
Powercolor HD 7870 Myst edition
6 GB DDR3 Kingston (megvan 2x2 + 1x1)
+2 venti (megvan)
annyit kérnék hogy nyugtassatok meg hogy elbírja vagy mondjatok egy újat
A VGA-hoz az AMD 500WATT-ost javasol
Már ma egyszer kioktattam egy ilyent mint te.. (#1)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
Bőven elég.
Első,ha te meg nem értesz hozzá,akkor...
"A táp nem elég. 7870-es kártyának minimum 500-as kell. Nézzed meg Corsair tápjait, az egyik legjobb márka (én most vettem egy VS650-t, olcsó, de jó paraméterei vannak)."
Te meg értelmezd a mondatot, aztán ugassál. Én nem foglak téged szidni, mert különb vagyok mint te.
Szóval az AMD mérnökei azt sem tudják mit csinálnak?
Jó ,hogy ezt Tőled tudtuk meg Okoska
Van egy olyan érzésem, hogy te és a másik kérdésben szereplő személy egy és ugyanaz, még az értelmi szint is hasonló.
És először is olvass.
"Bírom az olyan hozzá nemértőket mint te (#9)
Azt a Codegen féle sz_rok miatt írják oda, amik 12V-os ágon lófaszt se tudnak leadni, ráadásul ingadozó feszültség értékeket ad.
A Sapphire fejlesztői nem hülyék, és gondolnak az olyan laikusokra mint például Te.
HD7870 eszik 175 wattot, proci 95 wattot, ez együtt 270 watt, és még marad 150 watt tartalék 12V-os ágon a GX-450-ből.
Na most ki a hozzá nemértő okostojás?
Semmit se tudsz a tápokról, és arról hogy milyen belső van bennük.
GX-450: Enhance bél, 1 ágas, 42 0W 12V-on.
Raider 550: FSP bél, szintén 1 ágas, 504 W 12V-on."
Ha nem értesz hozzá,akkor minek bizonygatod itt a baromságodat?
Meséld el nekem mennyit kér a kártya és a proci a 12V ágról,aztán azt is meséld el mennyit ad a GX450W a 12V ágon.
Na?
Azt se tudod mi az lefogadom.
Aki meg azzal jön,hogy mi volt a gyártó honlapján a tápajánlás között,az inkább hagyja ezt a fórumot,mert rohadtul nem ért hozzá.
Meséld már el te nagyokos,hogy a gyártó mégis honnan tudná hogy milyen proci van a kártya mellet?
Meséld már el,hogy a gyártói ajánlás mit ér,ha nem tudjuk a 12V ág terheletőségét?
Mit mond az 500W magában?
Semmit,mert a 12V ág terhelhetősége kell.
Semmit nem értesz hozzá,de okoskodsz.
Gratulálok.
"Meséld el nekem mennyit kér a kártya és a proci a 12V ágról,aztán azt is meséld el mennyit ad a GX450W a 12V ágon."
Ezt már buktuk, előbb idéztem be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!