Geri1000 kérdése:
Asus M2N-MX alaplapom van, és Windows 7-el nincs hang, driverek felvannak telepítve, jelzi is, hogy telepítve van, a hangerőszabályzó is ugrál ha pl zenét teszek be de még sincs hang, miért?
Figyelt kérdés
Driver Genius-al az összes drivert feltelepítettem,van egy Creative Sound Blaster live! 5.1 Digital (Model SB 0220) hangkártyám is de olvastam,hogy nem készültek hozzá Win7el kompatibilis driverek.#hang #hangkártya #Windows 7 #driver #nincs hang #driver genius #asus m2n mx alaplap #integrált hangkárya
2013. jún. 14. 01:09
1/3 anonim válasza:
"nem készültek hozzá Win7el kompatibilis driverek"
Ez így van, én ezért használok még mindig xpt.
Van vmi maszek driver, de az nem teljes, csak max. hangja lesz (ez a leírás alapján támogatja a win7et):
[link] down.php
Esetleg ezt megpróbálhatod, vagy akkor marad az alaplapi integrált, vagy egy új hangkártyát veszel, aminek van drivere.
2/3 anonim válasza:
Most látom, hogy az integráltnak is csak vista drivere van, szal az is 2 esélyes...
3/3 A kérdező kommentje:
hát igen sajnos,akkor lehet nincs más megoldás,csak az új hangkártya..:/
2013. jún. 14. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!