Geri1000 kérdése:
Windows 7-el nincs hang, miért?
Figyelt kérdés
Windows 7-et telepítettem,és a hang-al van problémám,van egy Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital SB0220 hangkártyám de olvastam,hogy nem készült hozzá Win7el kompatibilis driver,illetve van egy Ati HDMI integrált hangkártyám,sajnos az Everest nem tudja azonosítani az alaplapom nevét így énis csak tippelem,hogy Ati HDMI a neve.Próbáltam letölteni drivereket ehez is,de sikertelen.De,a rendszer azt jelzi,hogy telepítve van a hardver,de mégsincs hang :/ Xp-n minden jó volt,mind a 2 hangkártya működött.2013. jún. 13. 23:54
1/3 anonim válasza:
nézd meg újra a beállításokat. Ha nem jó, telepítsd újra a hangkártya drivert. Ha így sem jó, akkor bios-ban nézd meg, hogy nincs-e letiltva.
2/3 anonim válasza:
A Live! kártyához én sem találtam Win7 drivert, a régi gépemen nem is volt hangja vele a rendszernek. :-(
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám volt. Alaplapi hangkártyám nem működött mert régi volt a lapom, vettem bele egy hangkártyát, az meg az alaplap miatt nem működött..Úgy oldottam meg hogy egy USB-s hangkártyát vettem (1000ft) és arról tudtam megoldani az in, out hangokat. Ha nem fontos annyira a Win7 akkor ajánlom hogy rakd vissza az xp-t.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!