Ez a videokártya Tahitis vagy sem?
Itt a link róla. Több helyen olvastam, hogy igen, máshol pedig hogy nem. Szeretném ezt tisztázni.
És a választól függetlenül jobban megéri, mint a sapphire ghz edition?
Innen szeretnék rendelni Mindenképpen! Tehát a Power Color 7870 Myst. nem érdekel.
Köszönöm a válaszotokat!
Lemaradt:
Tahitisnál 20-20G-re végződik.
Tudom. :/
De azért ez az XFX is elég lesz a játékok magas grafikán való játszása igaz? :)
(táp: ctg 500w, fullhd monitor)
Összehasonlítottam, és tízből hétszer több volt az fps (kb 2-3 fps különbséggel) az xfx javára.
Mondjuk azt hallottam, hogy az xfx jó tápokat gyárt, de a videokártyájukat nem ismerem sajnos.
Köszönöm, rendes vagy, hogy keresed nekem!
Amúgy ez nem az, mivel ennek a cikkszáma CDFC-re végződik, amit én szeretnék annak meg CDBC-re.
Olvastam az Iponos kommentjeit, és úgy vettem le belőle, hogy amit én szeretnék az jobb!
"A képeken nem a Black van, hanem a DD verzió (double dissipation). A Black ugyanezt a hűtést használja, ugyanígy néz ki, csak emelt az órajele, (elméletileg) válogatott GPU-k vannak rajta, és persze a dobozán is Black Edition szerepel rajta Double Dissipation helyett. Ennek a gyári kódja CDFC, a Black-é CDBC."
Tehát nem lehet rossz ez. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!