Milyen processzort ajánlanátok az alábbi géphez? (lent)
Processzor:DualCore Intel Pentium E5700 3,0GHz
Memória:4 GB 1333 MHz DDR-III
Videókártya:nVidia GT240 1GB DDR-III
DirectX-verzió:DirectX 11
Op. rendszer:Windows 7 64bit
Alaplap:Gigabyte GA-P41T-D3
Valamilyen 4 magos 25000-30000 Ft-körülire gondoltam, és ha már itt vagytok vidi kariról is elfogadok tippeket mert azt is venni akarok (vagy ez még jó?) és ha ez(ek) megvannak még 4 gb ramot.
Ha egy mód van rá,LGA775-be én se vennék már új procit,ilyen áron meg főleg nem.
30 ezerből már kijön egy Athlon 750K + A75 alaplap is,a DDR3 memória pedig maradhatna.
Itt a VGA az,ami nagyon gyenge.
Jó volna.
Tudsz rá mondani keretet?
(Egy 750K konfig most jó vétel)
VGA igényed mekkora?
Úgy értem... Milyen játékokat játszol, milyen felbontáson, és milyen részletességen...
Tápot is kéne ismerni.
Egyébként ezt célszerű eladni,proci+lap+VGA megér 20-25 ezret biztosan.
1. 1600X900-as a felbontás, és hát viszonylag új játékokon játszom pl:Assassin's creed 3,GRID 2, FarCry 3, Dead island stb... A grafikát pedig auto detect-el állítom be (ha van) ha nincs akkor felhúzom full-ra és folyamatosan veszem lejjebb míg abba nem hagyja a szaggatást
2.450W-os, és ha találok 1 jó configot és nincs rá pénzem akkor megpróbálom eladni ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!