Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek? Elférne?

Mi a véleményetek? Elférne?

Figyelt kérdés

[link]

És

[link]

Egy amd asus sabertooth lapba kell.

2013. jún. 10. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg van már a RAM?
2013. jún. 10. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Áh hogy lenne, nem is kérdezném, együtt akarom megvenni de gőzöm sincs belemegy-e...
2013. jún. 10. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Low profile RAM-ot válassz.

Milyen lenne amúgy a konfig?

2013. jún. 10. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:

8 magos proci, 2x4 gb ram, röviden ennyi! jövőre mert most nem telik jönne a többi, a régi gépemből pár dolgot átrakok azzal addig el lesz, meg lesz (de az is jövőre) ssd 60GB-os is, stb, 10 éves gépem van most agyalok mindennel mit hogy stb, írtam már ki itt kérdést ezzel kapcsolatba, de szval akkor biztos nem menne bele? ha nem nagyon sajnálom mert qrva szép piros meg mutatós!

Még két hó és meglesz a proci, memória, alaplap, hűtő akkor ha full kikészít.

2013. jún. 10. 15:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Na lehet félreérthetően írtam ki, alaplap, memo, proci most veszem meg nem soká, 1.5 hó múlva, de foglalkoztat a téma, és hát munka után vagyok pont sörözök is.
2013. jún. 10. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!