Alfamate89 kérdése:
M5A99FX PRO R2. 0 alaplap X16os helyre X1 kártya?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. A fenti alaplapot szemeltem ki, de van egy hangkártyám és egy wifi kártyám amit szeretnék beletenni. Mindkettő X1-es. 1 VGA van tervben, ami 2 slotot foglal el, szóval az egyetlen X1es csatoló is kilőve. Bele tudom tenni a kártyákat az X16os csatolókba anélkül, hogy az rontaná a VGA teljesítményét? Esetleg más ajánlat?2013. jún. 9. 21:49
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy én vagyok a hülye de ez miért rontaná a VGA teljesítményét?
Tanítsatok kérlek!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ennek felettébb örülök :D
2013. jún. 9. 22:06
4/6 A kérdező kommentje:
1.nek! Azért merült fel bennem, mert a VGAnak szánt csatolóba teszem bele.
2013. jún. 9. 22:08
5/6 anonim válasza:
Belepakolható, viszont annyi ezzel a gond, hogy az X1-es kártyákat a foglalat nem tartja igazán. Ilyennel csak akkor próbálkozz, ha kellően merev hátlappal rendelkezik a házad és kis mozgatástól sem mozdulnak el az oldalai. Más probléma nincs ezzel.
Amúgy ha a lapod második X16-os (kék) foglalatába pakolod a VGA-t, legalább az egyetlen X1 felszabadul... :-]
6/6 A kérdező kommentje:
A ház elég korrekt egy Fractal design define r4. Az áthelyezés még eszembe se jutott, de az általad írtak szerint fogok eljárni. Köszi a választ!
2013. jún. 12. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!