Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez is meg fog halni, vagy más...

Valter6672 kérdése:

Ez is meg fog halni, vagy más a hiba?

Figyelt kérdés

Van egy gépem->

AMD athlonx dual core 6000+

2giga ram

(mostani) nvidia geforce galaxy gts 250

400w os táp

ASrock alive xfire e-sata2 es alaplap

Az lene a bajom, hogy régen volt egy kártyám és egy idő után (1.5év) meghalt a kártya, azt csinálta h ien kis zöld kocka volt az egész képernyő.Most vettem tegnap elött egy kártyát,(fent) És 1 napig jóvolt és most azt csinálja, hogyha belépek a játékba a monitor közepéböl kiindulnak ien 3szögek és vibrálnak össze, és pár mp után befagy...2fps...Nem tudom mi lehet a gond.Én a tápra gondolok de az nem lehet mert, tnap még +3 ventilláror ment és igy jóvolt és most egy se megy és ugy is csinálja. A másik meg h az AMD chipset eléggé forró. Szerintetek mi csinálhatja? A driver rendbe van.

2009. okt. 9. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az alaplap hibás lehet, ha a régebbi kártyád és a jelenlegi is hasonló hibákat produkál akkor egyértelmű hogy alaplap hiba, esetleg még a tápegység is gyengécske lehet-de ha ez így is van akkor sem okoz ilyen hibát egy gyenge táp. Szóval ez alaplapcsere lesz-előbb vagy utóbb.
2009. okt. 9. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát iegn, lehet hogy az lesz, meg még a PCI e. port ra is gyanakodtam, hát nemtudom...Majd kiderül...De azétr nem szeretném , hogy egy 2 napos grága kártya rögtön elromoljon.
2009. okt. 9. 13:14
 3/6 anonim ***** válasza:
milyen tápod van? Az alaplap se egy csúcskategória, de sztem a táp nagyon kevés ha Codegen vagy ilyen szupermárka.
2009. okt. 10. 23:42
 4/6 A kérdező kommentje:

sziasztok,megvan mi a gond.

Adtok hozzá egy progit->XtremeTuner...ha ezt elinditom...akor hal meg, nemtudommér lehet.

2009. okt. 18. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a gép kielégíti a játék videó igényeit (memóriába vagy 3d támogatásba pl), vagy támogatja egyáltalán azt a videó kártya típust?

400w-s táp elég kell hogy legyen. (Intel szerverre alapszabvány 600w-ről fut, abban pedig már több raid winyó 2 hálókártya 2 videó kártya, stb... vannak)

2009. okt. 19. 13:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, cod2 röl van szó...
2009. okt. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!