Ez is meg fog halni, vagy más a hiba?
Van egy gépem->
AMD athlonx dual core 6000+
2giga ram
(mostani) nvidia geforce galaxy gts 250
400w os táp
ASrock alive xfire e-sata2 es alaplap
Az lene a bajom, hogy régen volt egy kártyám és egy idő után (1.5év) meghalt a kártya, azt csinálta h ien kis zöld kocka volt az egész képernyő.Most vettem tegnap elött egy kártyát,(fent) És 1 napig jóvolt és most azt csinálja, hogyha belépek a játékba a monitor közepéböl kiindulnak ien 3szögek és vibrálnak össze, és pár mp után befagy...2fps...Nem tudom mi lehet a gond.Én a tápra gondolok de az nem lehet mert, tnap még +3 ventilláror ment és igy jóvolt és most egy se megy és ugy is csinálja. A másik meg h az AMD chipset eléggé forró. Szerintetek mi csinálhatja? A driver rendbe van.
sziasztok,megvan mi a gond.
Adtok hozzá egy progit->XtremeTuner...ha ezt elinditom...akor hal meg, nemtudommér lehet.
Biztos hogy a gép kielégíti a játék videó igényeit (memóriába vagy 3d támogatásba pl), vagy támogatja egyáltalán azt a videó kártya típust?
400w-s táp elég kell hogy legyen. (Intel szerverre alapszabvány 600w-ről fut, abban pedig már több raid winyó 2 hálókártya 2 videó kártya, stb... vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!