Mi lehet a baj? Ha videót nézek a gépen mindig lefagy.
Le kell cserélned az Adobe Flash Playert a Mozillában. Töltsd le és telepits innen: [link]
Amikor telepited, zárd be a Mozillát.
így sem jó, így is lefagy.
Letöltöttem egy filmet és nem tudom megnézni mert mindig lefagy.
Nem a gép teljesítményével van a gond? Tudom banális kérdés.Elég erős a géped?
Esetleg túl sok program fut egyszerre.
divx codec csere/frissítés esetleg?annak köze lehet közvetlenül az avihoz .
azt tudom,hogy az adobe flash csak a netes animációknál számít, nincs köze az avi hoz.
az nem lehet h gyenge a gépem hozzá szal 1 giga ram Gigabyte radeon x1600 pro videokártya Athlon 64 3000+ proci sztem ezekkel mennie kell
A Windows Media Player-t most megnéztem és nincs letiltva
Nekem még nincs videókártyám, alaplapival is tökéletesen lejátssza a filmeket ezzel: [link]
Töltsd le és telepitesd, tud magyarul. Ki van próbálva.
ha minden lejátszóval előfordul a hiba,akkor nem a lejátszókkal van a gond,hanem mással,például a kodekekkel.
Szerintem szedd le a gépedről a divx codecet és telepitsd újra.
start menű/ beállítások/vezérlőpult /programok telepítése,eltávolítása itt keress olyat,hogy xvid mpeg4 codec. ezt távolitsd el,majd ezt telepitsd ujra
xvid codec 1.2.2
esetleg ha azzal nem javul a helyzet,akkor ezt is telepitheted
divx codec 7.2
végső esetben pedig
K-Lite Codec Pack Full 5.0.5
telepitheted ezt a kodek csomagot is. Ebben minden szükséges kodek,kiegészítő megtalálható ami kell a géphez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!