Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj? Ha videót...

Mi lehet a baj? Ha videót nézek a gépen mindig lefagy.

Figyelt kérdés
Ha avi formátumú akkor kb 2-3x fagy le mire végignézek egy filmet de mkv akkor többször. Mindegy milyen lejátszót használok mindegyiknél lefagy. Légyszi ha tudtok segítsetek köszi
2009. okt. 9. 10:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen böngészőt használsz?
2009. okt. 9. 21:03
 2/12 A kérdező kommentje:
nem a neten hanem a gépen van a gond szóval ha a fépról elindítok egy videót :S am mozzilát használok
2009. okt. 9. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:

Le kell cserélned az Adobe Flash Playert a Mozillában. Töltsd le és telepits innen: [link]

Amikor telepited, zárd be a Mozillát.

2009. okt. 9. 22:47
 4/12 A kérdező kommentje:

így sem jó, így is lefagy.

Letöltöttem egy filmet és nem tudom megnézni mert mindig lefagy.

2009. okt. 10. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem a gép teljesítményével van a gond? Tudom banális kérdés.Elég erős a géped?

Esetleg túl sok program fut egyszerre.

divx codec csere/frissítés esetleg?annak köze lehet közvetlenül az avihoz .

azt tudom,hogy az adobe flash csak a netes animációknál számít, nincs köze az avi hoz.

2009. okt. 10. 11:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül letiltva a Windows Media Player? Nézd meg: rendszergazdai fiók/Vezérlőpult/Programok telepitése, törlése, Egyéni, Nem Windows, Windows. Itt nézd meg. Ha le van tiltva, van ilyen, hogy XP összetevők telepitése, tedd a pipát a Windows Media Playerhez. Meg fog jelenni az ikonja a Tálcán, onnan indithatod.
2009. okt. 10. 22:58
 7/12 A kérdező kommentje:

az nem lehet h gyenge a gépem hozzá szal 1 giga ram Gigabyte radeon x1600 pro videokártya Athlon 64 3000+ proci sztem ezekkel mennie kell

A Windows Media Player-t most megnéztem és nincs letiltva

2009. okt. 11. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sok a gépeden a Temporary Internet File. Ezek nagyon lassitják. Startmenű/Vezérlőpult/Internetbeállítások/Böngésző. Böngészési adatok törlése kilépéskor, tedd be ide a pipát.
2009. okt. 11. 17:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem még nincs videókártyám, alaplapival is tökéletesen lejátssza a filmeket ezzel: [link]

Töltsd le és telepitesd, tud magyarul. Ki van próbálva.

2009. okt. 11. 22:31
 10/12 anonim ***** válasza:

ha minden lejátszóval előfordul a hiba,akkor nem a lejátszókkal van a gond,hanem mással,például a kodekekkel.

Szerintem szedd le a gépedről a divx codecet és telepitsd újra.

start menű/ beállítások/vezérlőpult /programok telepítése,eltávolítása itt keress olyat,hogy xvid mpeg4 codec. ezt távolitsd el,majd ezt telepitsd ujra

xvid codec 1.2.2

[link]

esetleg ha azzal nem javul a helyzet,akkor ezt is telepitheted

divx codec 7.2

[link]

végső esetben pedig

K-Lite Codec Pack Full 5.0.5

telepitheted ezt a kodek csomagot is. Ebben minden szükséges kodek,kiegészítő megtalálható ami kell a géphez

[link]

2009. okt. 12. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!