Gabesz2482 kérdése:
Miért laggol a fifa 13 a gépemen, ha újabb vga drivert rakok fel?
Figyelt kérdés
A gép adatai:cpu:core2duo e8400,vga:hd7770 oc,4gb ram,táp:430w,vinyó:sata3 320gb
Full hd felbontáson jàtszok,elvileg simán kellene vinnie szerintem.
Minél kisrbb felbontáson próbálom,annál rosszabb.
Arra gondoltam veszek egy új lapot és egy fx-4100 procit,akkor jó lenne?
2013. jún. 9. 08:56
1/4 anonim válasza:
ha egy másik driverrel jobb volt, akkor nem a CPU-val van baj... rakd vissza azt a régebbit amelyikkel még jó volt. amúgy meg nehogy vegyél FX-4100-at.. semmilyen esetben nem éri meg. ha már újat veszel, akkor FM2-be fektess, Athlon X4 750K-t valami jó kis A75-s esetleg A85-s lappal. AM3+ csak akkor éri meg ha FX-6300-at vagy FX-8320-at veszel. amúgy a tápod pontos típusa mi? lefogadom hogy HKC... :)
2/4 A kérdező kommentje:
Többen mondták azt,hogy a Fifához jobb lenne egy Nvidia kártya.Ez igaz?A játékok kártyafüggők?
Akkor a hd7770 helyett jobb lenne egy geforce650,vagy 650ti?
2013. jún. 25. 08:55
3/4 anonim válasza:
ez hülyeség. az én HD6850-emmel kifogástalanul megy a FIFA13.
4/4 A kérdező kommentje:
A fifa13 ajánlott gépigénye màr 4 magos procit ír,lehet hogy nekem is kellene egy 4 magos a full hd-hoz.
Egy jó erős core2quad lehet hogy jó megoldás lenne.
2013. jún. 25. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!