Melyik ATI kártya éri meg jobban?
A ATI Radeon 7750 28 000FT
vagy ATI 7850 51 000FT
A jobb megér +20ezret, mivel jobb?
Melyiket éri meg jobban megvenni Gamerként? (medium-high beállításon futtatni akarom az új játékokat pl BF3)
Teljesen fals árakat írsz.
HD7750 23-24 ezer.
HD7850 40-47 ezer.
Meg nem is egy kategória.
Ott van köztük a HD7770 és a HD7790 is.
Milyen gépbe menne?
Táp,proci?
Milyen felbontású a monitorod?
Már tegnap is kérdeztél egy ilyen színvonalú kérdést.
Jó lenne ha kifejtenéd hogy mit szeretnél.
És nincs ATI,hanem AMD van.
A bolti árakat írom( nem az online bolti hanem a számítástechnikai üzletekben lévőket)
HOP ELÍRTAM SORRY A AMD 7770-ET AKARTAM ÍRNI!!!!!!!(28EZER)
A AMD 7790 PEDIG ASZEM 40KÖRÜL VAN DE TÚL SOKALL NEM JOBB A 7770--NÁL
A CPU:CPU típusa DualCore AMD Athlon II X2 250, 2900 MHz (15 x 193)
A tápot viszont nem tudom megmondani hogy milyen, azt tudom hogy egy fél éve lett véve 14-ezerért.
Esetleg le írhatnád hogy az egyes vidi kártyákhoz milyen teljesítményű kell és majd szétszedem a gépet mer ha minden igaz rá van írva.
Az a proci már lehet kevéske lenne egy HD7850-hez.
De emiatt ne vegyél gyengébb kártyát,ha befér a keretbe,mert bármikor fejleszthetsz Phenom X4 965-re.
Miért boltban veszed?
Online jobban megérné,még az 1500Ft postával is.
Egy ezres a szállítás.
Tápnak meg nem a névleges ráírt teljesítménye,hanem a pontos típusa számítana.
Egyébként ég és föld a 7770 és a 7850 között.
De mondom,a 7850 mellé idővel megérné eladni a mostani procit,és kis ráfizetéssel egy Phenom x4-re beruházni.
"7790 PEDIG ASZEM 40KÖRÜL VAN DE TÚL SOKALL NEM JOBB A 7770--NÁL"
na ez úgy nem igaz, ahogy van. egyrészt, kultúrált darabokat lehet már kapni 35 körül is (én 32-ért veszek egyet jövő héten pont), másrészt teljesítményben olyan 20-30%-ot pakol a 7770-re, ami annyira nem rossz.
hogy érted hogy "overkill" nem bírná a monitor mer ilyenről még nem halottam??
Ha viszont ara gondolsz hogy elég kis méret miatt sokall szebb nem lenne meg nem is HD-s a monitor,azt értem mer igaz de ara már nincs pénz.
Meg egyenlőre azért kéne az új kártya mer a régi ATI Radeon 4800 HD már kezd elavult lenni és lassan már az új címek nem fognak low-beálításon se elfutni rajta és ha már veszek ak persze olyat akarok melyel legalább 1évig eleszek,és futatja a gémeket medium-high en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!