Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik tabletet...

Szerintetek melyik tabletet érné meg megvenni?

Figyelt kérdés

E közül a négy közül szeretnék választani:

-Samsung Galaxy Note 10.1

-Samsung Galaxy Note 8.0

-Apple IPad 4th gen.

-Apple IPad mini

Melyiket ajánlanátok és miért?

Jegyzetelésre, játékra, böngészésre, ebook olvasásra, használnám, főleg utazáskor.

2013. jún. 7. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Én utálom az apple-t nem tudom mi kerül olyan sokba pl az iphone-be mert szerintem nem nagy dolog az Iphone.Én a Galaxy Note 10.1-et venném meg.
2013. jún. 9. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jegyzetelésre, játékra, böngészésre, ebook olvasásra az iPad Minit. Nekem is ez van. Tényleg nagyon jó.
2013. jún. 9. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Az iPad minit erdemes.
2013. jún. 9. 09:19
 4/6 Multigod97 ***** válasza:
A Samsung (és semmilyen Androidos tablet) nem tart még az iPad szintjén. Mindegyiknek vannak előnyei az iPad-del szemben, de összes0tve minidig az iPad a jobb. Én jobban szeretem a 9.7"-osat, mint a minit, de szerintem mindeókettő esetében érdemes várni a következőre. De ha most kéne akkor én iPad 4. gen.-t választanám.
2013. jún. 9. 10:29
 5/6 aHermann ***** válasza:

Én mindkét rendszert szeretem (ios, android), de az apple cuccok valóban picit túlárazottak. Ugyanez elmondható szerintem a Samsungokról is android tekintetében (egyedül a Nexus 10-es kivétel, ami Samsung gyártmány. Szintén húzós ára van, de cserébe brutál jó hardvert kapsz, plusz évekig folyamatos rendszerfrissítést. Ha viszont tényleg főleg jegyzetelésre, játékra, böngészésre, ebook olvasásra használnád, akkor arra tökéletes választás lenne a Nexus 7-es is, ami a 7"-os tableteknél verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkezik véleményem szerint.

Tehát a lényeg, hogy én valamelyik Nexusra vennélek rá (Nexus 7, Nexus 10), ha nem ragaszkodsz túlságosan a fentebb írt termékekhez. Hasonlítsd össze a specifikációjukat, plusz vedd hozzá, a már feljebb említett rendszerfrissítést és szerintem te is látni fogod, hogy melyiket éri meg inkább megvenned.

Üdv.

2013. jún. 9. 15:54
 6/6 Balint@! válasza:
Én a samsun ggalax yNote 10.1 et vedd meg szerintem az ipad nem éri meg az árát!!!!
2013. júl. 8. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!