M5A99FX PRO R2. 0 alaplaphoz milyen memóriát ajánlotok?
Full gamer géphez, egy 20-ast szánnék rá kezdéshez.
Asus oldala: [link]
Csak én nem tudok dönteni.
AMD FX-8350 processzor lesz benne.
(az előző gépem 10 éves szval nem sűrűn fejlesztek de most igen, 10 évig)
Mi lesz a teljes gép?
Mert az FX8350 már nem jó....
Miért nem jó? nem értem, szerepel tisztán a CPU supporban.
(meg magyarázhattad volna közbe miért nem jó).
A teljes gépből annyi biztos hogy ez a 8 magos cpu meg az alaplap, amibe és ahogy néztem így jó.
Az hogy most milyen gépem van mellékes, nem akarok többet ezévbe költeni rá mert kandallót is venni kell, ami van azzal jövő évig alapjáraton átvészeli.
egy pc expreszes karim van, jó lesz addig ebbe az alaplapba.
Na az meg hogy várjak addig jövő évig az nem fog menni! eleget vártam, a tápom amúgy 450W-os.
Csak a memóriára kellene válasz hogy mi kellene bele, én sztem nekem elég lesz kezdetbe 2x4GB később még ennyi.
Találtam ill kinéztem egyet ezt Corsair 2x4GB DDR3 1866MHz CML8GX3M2A1866C9R memória
(egyébként több helyen van a neten az én lap + proci párosításom, épp ezért nem értem miért is nem jó együtt? :S )
Jó és pontosan milyen táp?
Milyen a mostani VGA?
FX8350 nem éri meg,mert csak egy gyárilag emelt órajelű 8320.
Meg kétlem hogy szükséged lenne egy sok szálon erős,munkára való procira.
Én szoktam azért hébe hóba konvertálni tesóméknak magamnak vagy más kér meg rá szval elkelne sokszor mert rettenet ideig tart és évekig elég lesz ez az erő, tehát az erő velem lesz! :D
Az a + költség meg nem vág földhöz, legyen tiszta az órajel, amúgy sem értek ezekhez az emelgetésekhez, így minden adott lesz.
A táp csati talán kevés lesz hozzá de már vettem vmi féle átalakítót hozzá ami 4-ből 8-at csinál, a többi meg adott sztem, nem telik most rá, örülök ha ezeket meg tudom venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!