Kinek van tapasztalata ezzel a HDD-vel? Seagate 2. 0TB Barracuda 7200.14 SATA 3. 0 HDD (ST2000DM001)
Ma rendeltem, raktárnak lessz.
Érdekelne milyen hangos, strapabíró-e, és minden amit tudtok róla mondani.
Köszönöm.
De miért azután kérdezel, h már rendelted a terméket? :/
Persze megbízható, viszonylag csendes.
Strapabírósága attól is függ h mire lesz használva ott a raktárban, gondolom adatok lesznek rajta, csak az nem mind1 h mennyi lesz rajta írva naponta. De sztem amég tart a 2 év garancia nem lesz baja
Én Toshiba 2TB SATA 3-t vettem volna.
Ha meg csak adatra kell,akkor WD 2TB Green-t.
A WD Green-töl valahogy idegenkedek.
Nem tudom miért.
Szerintem azért ez valamivel jobb nem?
A WD green sokkal megbízhatóbb mint a te általad istenített seagate! A seagate cuccokkal mostanában sok a gond(régebben is voltak csak azok elcsitultak), hangos hdd-ik vannak, 1-2 hónapon belül a seagate hdd-k 40-60%-a elkezd hangosan énekelni feléd egy dallamot amit nem nagyon fogsz szeretni.(kerregés kattogás stb) Gariban nem cserélik, mert nem hibás, eladni a kattogás miatt meg úgysem fogod tudni, használni lehet de nem kellemes!
A gyorsaságukból is vesztenek kb 1 év alatt az olvasási sebességgel lesznek a gondok(ezt nem tudni mi generálja)
#1-es vagyok
Sztem ülj le te :D
Jó lenne ha néha utána néznél pár dolognak mielőtt hülyéséget mondanál. Nem azt mondtam h 2évig huzza csak, hanem 2v gari alatt remélhetőleg nem lesz baja
Véleményem szerint ez a sorrend, de szóljatok ha tevedek.
SSD
WD Welociraptor
WD caviar Black
Seagate Barracuda
Persze a piros, meg kék WD-ket kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!