FX-6300, milyen hűtőt érdemes rá venni ezek közül?
Most fogok hűtőt venni és a következőkön gondolkozom, nem tudom érdemes-e 7-8 ezerért, vagy pedig megfelelnek-e az ilyen 5-6 ezresek is, ezért belinkelek párat, amiken gondolkoztam.
(a gyári hűtő, egyébként nem rossz, csak olyan mint egy turbina ha elkezdek játszani)
EKL Alpenföhn Sella (5.200 Ft)
COOLERMASTER Hyper TX3 EVO (6.373 Ft)
COOLERMASTER Hyper 212 (7.849 Ft)
Tehát a kérdés, elég-e az Alpenföhn, vagy a Tx a hűtésre, illetve azokat könnyebb is beszerelni :)
A másik kérdésem, hogy a tápom nagy terhelés alatt elégé melegszik, gond ez? tudom, hogy melegednie kell, mert akkor fújja ki a levegőt, de azért nagyon melegnek érzem, a többi alkatrész nem meleg, csak a táp, és ezért a ház teteje is átveszi a hőt.
Ház csere tervezve van, de majd csak később, a ház oldala nincs rajta egyébként, alapjáraton semmi melegedés nincs.
Config:
Alaplap: Asus M5 a97 R2.0
Ram: 8 Gb Kingstone 1600 Mhz
Cpu: FX-6300
VGA: His 7850 2gb ddr5 xq, turbo
táp: XFX 450W Pro Series
hdd: 1tb wd, 7200rpm, 64 mb
egy noname házban, plusz a házban van egy venti ami hátulról fújja a levegőt kifelé, egy kis 8 cm-es.
köszi a válaszokat,
Akkor tartsd be a sorrendet.
Először vegyél egy tisztességes házat, ami alsó tápos.
Abban legyen legalább 2 ventillátor. 1 elöl befúj, 1 hátul kifúj.
Hangsújozom legalább 2.
Na ha ez mind megvan akkor vegyél egy jó procihűtőt, de nelegyen rosszabb egy mugen 3 nál.
Persze ez nem az az árkategória amire Te gondoltál, de azért mégis csak 6 magról beszélünk.
Azzal a nyolc centis kereplővel pedig nemnagyon kell számolni.
Valószínúleg csak a szomszéd macskáját dobálni jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!