A processzorom szélén 2 tüske kitört. Működni fog ezután is vagy felejtsem el és dobjam ki?
P.O.C.:
Mostmár a foglalatban lévő tüskéket darálják :D
Nem értem amúgy sokan műszaki érzék, vagy minimális utánajárás nélkül minek fognak neki ilyeneknek? Ez nem barkács szakkör. Úgy kell vele bánni, mint a hímes tojással. Én még az is meg szoktam nézni szerelés előtt nincs-e rajta valami idegen test vagy szösz akár PGA akár LGA a foglalat.
Ha van rajta valami akkor se kézzel piszkálom, hanem lefújom sűrített levegővel.
Volt egy eset, mikor a csávó a rögzítőkar felhajtása nélkül akarta belenyomni. :D
Szerintem az Intel le****ja, hogy Te hány lábat törsz le.
Az LGA-t sokkal olcsóbban lehet előállítan, így a főnök vehetet magának még egy aston martint.
Hülye vagy [nagyon] és ezt már más válaszodban is bizonyítottad...
Az LGA foglalat valóban strapabíróbb.
A te téves nézeteid inkább nevetségesek mint valósak xD
Ennél olcsóbban nem fogják neked megcsinálni se, de menjél a fejed után, ügyes vagy.
Jó mondja az előző (akár lepontozzátok érte, akár nem), annyi pénzért amennyiért vehetsz egy ilyet (vagy még jobbat is) használtan, szóba se állnak veled. Egyetlen szervizbe se.
És javítás esetén még mindig csak egy taknyolt procid lesz, ami bármikor beadhatja a kulcsot, nem pedig egy gyári állapotú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!