Jó nekem ez a processzor? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sajnos a gépem nem annyira gyors mint szeretném.
Az interneten kinéztem egy processzort:
"Intel Celeron Dual Core E3200 2,4GHz (800MHz/1MB) LGA 775 CPU OEM" valamint a gépemben "ASUS P5b" alaplap van és az egész gép "DDR2"-es ,tehát ez a proci jó nekem?
A válaszokat köszi! :-)
2013. jún. 6. 16:10
1/5 anonim válasza:
Mennyiért vennéd?
Amúgy passzol bele.
2/5 anonim válasza:
Attól függ mire nem elég gyors. Játékra kell jó videokártya is, ha általános használatra kell, akkor meg jó lesz, bár nemtudni most milyen processzorod van.
3/5 A kérdező kommentje:
Játékhoz ,és netezéshez is ,2 vidikártyám van.
egy ASUS gt440 gddr5 1gb , és egy Inno3d 7600gs 256mb
A mostani procim egy Pentium(R) 4 3.20 ghz és 2gb ddr2 ram.
2013. jún. 6. 16:18
5/5 anonim válasza:
Miért Celeronnal akarod bővíteni? Szerintem egy Pentium dual core 5200 hasonló árban jobb választás lenne. Bár nálam a P4 óta már nem csak a Celeron, hanem az Intel is felejtős. De Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!