Egy Asus HD7770 videokártyához milyen táp lenne a legjobb?
Mert gondolom egy 450W-os táp nem elegendő hozzá.
Vagy mégis? Nem igazán értek hozzá,de kíváncsi vagyok, milyen táp jó hozzá.
Így minden további hardver,és annak használati módjának ismerete nélkül?
Egyébként egy minőségi 350W-es táp is bőven elég lenne,ha nem egy 5GHz-re húzott FX van mellette.
Egyébként 80W-t fogyaszt maximum a kártya,nem tudom honnan jönnek mindig ezek a túlméretezések.
Inkább a táp pontos típusa számítana,és a hardverkörnyezet.
"nem tudom honnan jönnek mindig ezek a túlméretezések. "
Menj fel egy egy gyártó honlapjára, ezek az érékek plusz az idióta fogyi kalkulátorok okán.
"Menj fel egy egy gyártó honlapjára, ezek az érékek plusz az idióta fogyi kalkulátorok okán."
Na ja,de mindenféle hardveres,és tápos ismeret nélkül is logikus,hogy a gyártó mégis honnan tudja,hogy mekkora táp kell,ha nem is ismeri a többi cuccomat?
Főleg ha megnézni az ember a kártya max fogyasztását.
Ott már gyanúsnak kéne lennie nem?
"Szerinted az egyszeri user "nyomoz" tovább is vagy egyáltalán bele gondol logikusan?"
"Nem igazán értek hozzá,de kíváncsi vagyok"
Hát látod,mégis nyomoz :)
Persze,nem a kérdezőt akarom megsérteni ezzel,mert persze,aki nincs benne a témában,kizárt hogy mélyebbről ismerje a tápok főbb jellemzőit,meg ismerje a saccperkábé fogyasztást.
Inkább a gyártót rúgnám valagba,hogy ilyeneket ír.
Miért nem írja oda,hogy na te hülye,a tápod +12V ágáról kér a kártya xy W-t.
És akkor máris előrébb van az ember,mert ha ránéz a kis adattáblára,akkor már el tud kezdeni gondolkozni,kalkulálni.
Akkor már lehet utána néz a proci fogyasztásának is,mert hát ugye az még könnyebb.
Vagy túl sokat várok el a világtól? :(
"Hát látod,mégis nyomoz :) "
A kettő nem ugyan az, a saját maga keresgél és kérdez között van difi :)
Hát igen, ezek az erősen felülméretezett semmitmondó értékek kicsit zavaróak, de hát na. Viszont én azt se gondolom, hogy ha le lenne úgy bontva ahogy te írod akkor a laikus szem többet kihámozna belőle, ezekben az értékekben még jobban elveszne(szerencsére ilyenkor a legtöbbet valahol megkérdezik, kevésbe szerencsések meg hát...)
" kevésbe szerencsések meg hát"
Vesznek egy HKC 650W-t. :(
Igen. Plussz még védik is a sok szart.
Jött egy 2 éves gép, xp-vel volt használva net + skype, codegen 450el.
Lapon 3 kondi, vga-n 1 kondi púpos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!