Elromlott a pendrive-om?
Figyelt kérdés
A minap raktam egy 2 éves pendrive-ra párszáz képet, de mindegyiket "elrondította". Ezt úgy értem, hogy mikor meg akarom nézni egy másik gépen (egy ismerősömtől vannak a képek) ott ilyen vagy szürke az egész kép vagy be van különböző színekkel csíkozva. Mit lehetne tenni? De ez még egy másik alkalommal is előfordult.2013. jún. 5. 18:12
1/7 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy rossz. Formázd le, és próbálj újra cuccokat rátenni. Ha akkor is sérülnek a fájlok, akkor mehet a kukába.
2/7 A kérdező kommentje:
Direkt leformáztam mielőtt elvittem haverhoz :/
2013. jún. 5. 18:45
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg kuka..
Most raktam rá 3x is képeket mindet elk*rta. :S
Na m1, kösz a választ.
2013. jún. 5. 18:53
4/7 anonim válasza:
Gondolom, nem nagy veszteség. Manapság szinte ingyen adják őket.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, de azért 2 év alatt ne romoljon már el.
"Vannak szabályok, be kéne tartani őket."
2013. jún. 5. 19:04
6/7 anonim válasza:
Sztereotípia, de van benne igazság, hogy manapság mindent Kínában gyártanak, és minden pontosan egy nappal a garancia lejárta után romlik el. Lévén, hogy egy pendrájvra biztos nem adnak 2 évet, örülhetsz, hogy eddig húzta. Biztos lehetsz benne, hogy következő eddig se fogja.
7/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem ez nem került semmibe, a BGF-en kapta a tesóm :D szóval érthető hogy csak ennyit bírt.
(még ez is jobb a semminél)
2013. jún. 5. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!