Valaki segítene abban hogy most készülök újrarakni a gépem (win7 x64) De csak a videókártya driverje van meg. Vagyis azt tudom hogy honnan kell leszedni?
Figyelt kérdés
vagyis azt tudom hogy honnan kell leszedni. Valaki tud valami honlapot vagy progit ami érzékeli az alkatrészeket a gépben és megkeresi a legfrissebb hardvereket?2013. jún. 5. 18:07
1/2 anonim válasza:
Szerencsére a Windows 7 eléggé sok drivert felpakol magától. A videókártya már megvan, azon kívül mi van még a gépben amire szükség lehet? Esetleg valami alaplapi hw-t tudok elképzelni; ha megvan az alaplap telepítőlemeze akkor berakod és telepítgetsz.
2/2 Gábor_79 válasza:
Majd, ha legközelebb kell. Most olvastam csak. egy program: Driver magician lite. megvizsgálja a géped drivereit, pirossal jelzi ami nem win7 alapú. háttérmentést végez az illesztőprogramokról, tetszőleges helyre. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!