Mekkora a legnagyobb merevlemezű notebook (v. átlagban mekkora manapság a hely egy notebookon? )?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 21:26
1/5 anonim válasza:
Hát ez csak pénz kérdése. Biztos létezik ennél nagyobb is, de sok pénzért olyan 250-300GB osat is lehet venni de átlagban inkább 120 GB-200Gb ig terjednek a belevalók
2/5 anonim válasza:
A legnagyobb amit találtam az 500GB, de általában 120GB és 320GB között vannak.
3/5 anonim válasza:
bár nekem az msi wind-emben csak 120giga van, de azért külsővinyóm az 500-as, akár azt is beletehetném.
Ennél nagyobb vinyó nem tom, h van-e jelenleg, előfordulhat, hogy igen, de sztem az pokoli drága
4/5 anonim válasza:
A legnagyobb jelenleg 500GB [link]
5/5 anonim válasza:
A Toshiba es a WD is szallit mar 640GB-s noteszdrive-t. A pureSilicon mutatott be 1TB-s SSD-t ilyen meretben. A WD-nek van 1TB-s driveja, es noha 2.5"-os, 12mm magas a szokasos 9.5mm helyett igy csak keves noteszbe fer el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!