Megpróbáltam azt amit a windows oldalán írnak, hogy töröljem az upperfilter fájlt, de nem találom. Utána azt írták ha nem találja akkor lépjen a 8. pontra. Törölje a Lowerfilter fájlt, de ezt sem találom. Utána ezt írták, ha nem találja akkor nem tudnak segíteni. Megpróbáltam azt hogy töröltem a meghajtót. Nyomtam egy hardver keresést meg is találta, de újra egy sárga felkiáltó jelet dobott mellé. Pedig azt írta ki hogy használatra kész.
Az is működik. Beraktam egy windows dvd-t. Arról Bootoltam és behozta a windows telepítőt.
2013. jún. 5. 01:58
5/9 A kérdező kommentje:
ezt írja: A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
2013. jún. 5. 02:14
6/9 A kérdező kommentje:
Közben próbálgattam itt dolgokat össze vissza és azt vettem észre, hogy ha csökkentett módban indítom el akkor sem észleli mivel az eszközkezelőben sárga felkiáltó jel van, de ha megcsinálom azt hogy eltávolítom és nyomok egy hardver keresést akkor megtalálja fel is rakja és működik. Bár milyen cd-t dvd-t raktam bele működött. Ha normál módban indítottam el akkor megint sárga felkiáltójel és az eltávolítás majd hardver keresés itt nem segített. Megnéztem ha visszamegyek megint csökkentett módba, hogy mi történt láttam az eszközkezelőben a felkiáltó jelet és a számítógépben sem jelent meg. Ugyan azt eljátszottam amit az előbb és megint működött. Megjelent a számítógépben és megint mindent beolvasott. Megint kiléptem a csökkentettből megint elindítottam normálban és megint nem jó.
2013. jún. 5. 03:00
7/9 anonim válasza:
Kezd azzal, hogy eltávolítod az összes Daemon Tools virtuális meghajtót, azután magát a programot is.
Ezután ismertesd fel újra a DVD íródat.
Ha minden rendben, akkor próbálkozz újra a virtuális meghajtókkal.
2013. jún. 5. 08:59
8/9 anonim válasza:
Ha a fenti javaslat nem jön be, akkor meg biztonsági mentsd le a fontos cuccaidat, és húzd újra a rendszert. Amúgy se árt néha.
2013. jún. 5. 10:56
9/9 A kérdező kommentje:
Igen már próbáltam ezt hogy leszedem a virtuális meghajtókat és úgy távolítom el, de így sem látja. A gépet még csak most telepítettem újra 4 hónapja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!