Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows XP SP3 oprendszert...

Windows XP SP3 oprendszert használok, eredetit, mégis azt írja ki a Win, hogy nem eredeti. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Jogtiszta?
2013. jún. 4. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Hello.

A microsoft teljesen megszüntette a támogatást a windows xp rendszerhez! Az eredetiség vizsgálaton nem fog tovább engedni mert mindenképpen azt akarják hogy vedd meg a legújabb rendszert!

2013. jún. 4. 15:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Még jó hogy ilyen felhasználóbarát a microsoft. Megveszem a legújabb rendszerüket, eltelik pár év és vennem kellene újat? Nem szép tőlük. Áttérek Linuxra.
2013. jún. 4. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Üdv ezen az oldalon! :)
2013. jún. 4. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:

"Hello.

A microsoft teljesen megszüntette a támogatást a windows xp rendszerhez! Az eredetiség vizsgálaton nem fog tovább engedni mert mindenképpen azt akarják hogy vedd meg a legújabb rendszert!"

Ekkora hülyeséget se olvastam még.Grat neked.Így hülyítsd a tudatlan embert.

2014-ben szűnik meg a frissítések hozzá,ami tulajdonkép tök mindegy eddig se frissítetek sokan.Védelem legyen fent ha kell azt kész.

Neked nem eredeti windowsod van azért írja ezt ki.Rosszul hitted hogy eredeti...

Nekem eredeti,át is megy ezen az ellenőrzésen..

2013. jún. 4. 19:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Tehát hiába van meg a doboza, nem lehetek biztos abban, hogy eredeti rendszerem van???
2013. jún. 4. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Doboz az lehet,de lemez biztos abból van,illetve biztos arról van a kód?

Mert azért ez érdekes,nekem átmegy eredetiségen mint írtam.Nálad valami gebasz lehet!

2013. jún. 4. 23:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Az biztos, mert ezelőtt évekig működött, most a teljes PC-met cseréltem, és innentől kezdve kitalálta a Win, hogy ő márpedig nem eredeti.

Egyébként a tisztaszoftver.hu-tól vettem a CD-t.

2013. jún. 5. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem akarok hulyeseget irni,de az tudom nemelyik oprendszer telepito konfig fuggo....Szal ha gepet csereltel,akkor nem kizart,hogy ezert nem engedi at....

Szerintem itt is kerdez ra,ird le a gep cseret is,itt jobban tudnak valoszinuleg segiteni mi lehet a helyzet.

Regiz: www.prohardver.hu/tema/windows_xp_kerdesek_es_valaszok/friss.html

2013. jún. 6. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!