Windows XP egér hiba, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy ha bedugom az egeremet 2 másodpercig működik aztán nem. Ugyanúgy világít, csak nem érzékeli a mozgást. És az egér tuti jó, mert laptopon (Win7) működik, és a laptop egerével is ezt csinálja a gépem! Kérem valaki segítsen, vagy tájékoztasson róla mi a hiba, mert mar kezdem kihajítani a gépet meg az egeret! :-)2013. jún. 4. 13:25
11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az USB-be (nem tudom a nevét) is bedugtam, ahová az egeret kell, és onnan sem indul. (Volt olyan átalakítóm, meg megpróbáltam egy régi görgős egérrel)
A billentyű tökéletesen fut, nem tudom mitévő legyek, vagy újrarakom vagy hívok egy szakértőt.De nem akarom újrarakni, mert sok dolgom van rajta ami kellene még.
2013. jún. 4. 17:27
12/14 A kérdező kommentje:
Na most működik a régi görgős egeremmel, megnézem amit mondtatok, köszi mindenki! :))))
2013. jún. 4. 17:57
13/14 anonim válasza:
Futtass le online scannert, fertőzöttek az USB portok.
14/14 A kérdező kommentje:
Azota mar megoldottam, ujraraktam a gepet es vettem uj egeret. De azert koszi mindenkinek.
2013. szept. 8. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!