Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új PC konfiguráció összeállítá...

Új PC konfiguráció összeállítás, segítesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 140-150.000Ft környékén szeretnék összeállítani egy asztali számítógépet (monitor, hangfalak nélkül) és a segítségeteket szeretném kérni, mivel annyira nem értek hozzá.

Amire használnám:

- hangstúdió

- otthoni multimédiás dolgok (full hd filmek, játékok)

- amatőr video és képszerkesztés

Szeretnék minél jobbat kihozni ennyi pénzből. Várom a tippeket és nagyon szépen köszönöm a segítségetek! :)

Ezt raktam össze, jó lenne lecsípni belőle egy tízest, a proci hűtő lehet hogy nem is kell, mondjátok meg ti :)

8gb memóriára mindenképp szükségem van a stúdiómunkálatokhoz, úgy tudom 2x4 jobban adja mint az 1x8 ezért raktam így.

A ház kinézete nem érdekel.

eddig jutottam, ha gondoljátok cseréljétek le az egészet:

[link]

ezen a linken össze lehet rakni a gépet: [link]

2013. jún. 2. 20:01
1 2
 11/13 lindmayer ***** válasza:
27%

ezt a kérdező konfigjára írtam

nem olyan rossz az az apu

bár nem tudjuk, hogy milyen játékokkal játszana, milyen felbontáson

2013. jún. 2. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
nem játékra kell,de a 2400Mhz-es RAM-mal simán tudna játszani is,főleg ha vesz mellé később egy GDDR5-ös HD 6770-et
2013. jún. 2. 20:21
 13/13 A kérdező kommentje:
USB hangkártyát használok, az nem szükséges így. Játékra szívesen használnám Full HD felbontásban, persze nem fontos hogy minden beállítás maxon legyen, de azért nem bánnám, ha a 2010 után készült játékok is elfutnának rajta valahogy :)
2013. jún. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!